Üdvözlünk Kedves Kolléga! 🙂

Csapatunk új munkatársait keressük a Fővárosi Állat- és Növénykertben található fotóstúdióba és 13. kerületben működtetett irodájába. Szinte azonnali kezdéssel 2 fő felvételé tervezzük.

Mit is csinálunk?
Késő ősztől, kora tavaszig a mindennapos intézményi fotózásokat bonyolítjuk (fotózástól a kiszállításig, és ez nálunk a főszezon). A tavaszi, nyári és őszi időszakban pedig a Fővárosi Állat- és Növénykertben, egyéb kitelepüléseken és rendezvényeken dolgozunk. Amennyiben látsz ebben perspektívát, akkor mindenképpen olvasd tovább! Amennyiben nem érzed, hogy a gyermekkel jól kijössz, akkor viszont mi nem vagyunk a Te világod és csak az idődet pazarlod itt.

A fotózásokon túl, munkánk nagy részét képezi a képek feldolgozási, szerkesztési feladatainak teljesítése, a megrendelések adminisztrálása, a képek válogatása és még sok kis részfolyamat, mint például az ügyfelek végtelen érdeklődésének megválaszolása és problémák megoldása. Amennyiben ezen feladatok nem szegték kedves és szeretnél egy nagy fotóscsapat szerves része lenni, akkor nincs más dolgod, mint hogy jelentkezz! (Minket nem zavar, ha alkalmanként vannak egyéb fotós munkáid, sőt segítjük is rugalmas munkarenddel, amennyiben ez összeegyeztethető és kiszámítható)


Feladatok:
Az állatkerten belül zajló fotózások és az azzal kapcsolatos szerkesztési, grafikai tevékenységek elvégzése, a külső fotózások és azok megrendeléseinek feldolgozása. Idővel ezen fotózások lebonyolítása.

Elvárások:
Tanulékonyság, pozitív szemlélet és jó kedv, munkára való igényesség, magas fokú precizitás, pontosság, udvariasság, gyorsaság, jó kommunikációs képesség kicsikkel és nagyokkal, elengedhetetlen a gyakorlott számítástechnikai ismeret és a gyerekekkel való jó kapcsolatteremtés. Az állatkerti turisztikai frekventáltságból adódóan a főszezonban elvárás a nagy mértékű hétvégi munkavégzés és az állatok iránti szeretet.

Előnyt jelenthet:
Fotós és grafikusi előképzettség, Adobe Photoshop ismerete, gyermekekkel kapcsolatos szakmai tapasztalat, idegen nyelv ismeret, autó és jogosítvány.

Megjegyzés: Természetesen a fent leírtak nem követelmények, minden részfolyamatot alaposan megtanítunk és csak ezt követően lesznek elvárások. Munkánk igen szerteágazó és rengeteg részfoylamatból áll, így legfőbb elvárás a jó látásmód tanulákonyság és nyitottság az újra.


Jelentkezés:

Jelentkezni lehet fényképes önéletrajzzal az allas (kukac) zoophoto (pont) hu e-mail címen. Kérjük tüntesd fel kompetenciáidat, eddigi tapasztalataidat és az esetleges általunk felsorolt előnyöket. A munkavégzés során semmilyen technikai eszközödre nem tartunk igényt, vagy ha rendkívüli dolog miatt mégis, akkor az külön megállapodást és térítést képez. Ezek mérlegelése mellett a jelentkezésben kérjük feltüntetni a nettó fizetésigényt.
A csatolt önéletrajz elnevezését az alábbiak szerint kérjük: Név_CV.kiterjesztés
Esetleges referenciákról linket kérünk és nem csatolmányt!
Jelentkezési határidő: 2016. május 31. (kedd)
Munkavégzés kezdete megbeszélés szerint, de akár azonnal is. 

 

Megjegyzés: A felvételiztetésben tesztelni fogjuk a jelentkezők kommunikációs képességét, fényképészeti és számítástechnikai tudását, ezért nyomatékosan kérjük ne írjon be senki olyan programismeretet, amit nem ismer elfogadható szinten.

error: FIGYELEM

Az oldal tartalma védett!