Te is szereted az állatokat?

Tekintsd meg rendezvény, csapatépítő, szülinapi és promóciós ÁLLATOS programjainkat

Általános tudnivalók

Élményekben gazdag, állatos rendezvényszolgáltatásokat nyújtunk olyan cégeknek, rendezvény szervezőknek és ügynökségeknek, akik nem a szokványost keresik és az emléken túl élményt is szeretnének adni látogatóik/vendégeik számára. A rendezvényeken nyújtott szolgáltatásainkat a megrendelő arculata és elvárása szerint tervezzük és kivitelezzük, grafikai és termék mintákat készítünk, hogy szolgáltatásunk maximálisan megfeleljenek az elvárásoknak. A rendezvényt megelőző tervezési, grafikai munkáért költséget nem számolunk fel. Kiszolgálási kapacitásunk sok esetben nem elegendő, ezért érdemes több hónappal a rendezvényt megelőzően felvenni velünk a kapcsolatot, főleg az állatokhoz köthető kiemelt időpontok környékén (Húsvét, Gyereknap, Föld napja, Madarak és fák napja,... Szolgáltatásaink az ország egész területén elérhetőek, igény esetén angol/német/orosz nyelven is.

Klasszikus Állatsimogató

családi és gyermek rendezvényekre

Állatsimogatóinknál a háztáji állatokat mutatjuk be a gyerekeknek. Igény szerinti méretű mobil karámot állítunk fel és a rendezvény látogatottságának megfelelően, változatos állatokat viszünk. Fontos szempont számunkra, hogy a karámban található állatok, a gyerekek örömére aktívak legyenek, ennek érdekében az állatoknak külön pihenőhelyet biztosítunk.

Állatbemutatós simogató

Rendezvényprogram

Az Állatbemutatós simogató az egyik legnépszrűbb programunk. Kézhez szoktatott különleges állatainkal (kígyók, gyíkok, madarak) ismerkedhetnek a rendezvény vendégei. Az állatokat nem csak megtekinthetik, de érinthetik, simogathatják vagy a legbátrabbak magukra is vehetik őket. Az állatok gondozója az érdeklődésnek megfelelően érdekességeket mesél az aktuálisan megtekinthető állatról és megválaszolja a felmerülő kérdéseket. A kiállításokon és vásárokon ez jelentős vonzerőt jelent az adott standoknál. Minden esetben többfajta állatot viszünk a változatosság és az állatok pihenési lehetőségének érdekébe.

Állatbemutató Előadás

színpadi előadás és Rendezvényprogram

Színpadi állatbemutatók esetén az állatokról felépített műsor keretében hallhat a közönség, a hangosítás megoldása elengedhetetlen (de akár részünkről is megoldható)! Egy előadás keretében 3-5 állatot mutat be az előadó. Szabadtéri rendezvények esetében, ahol a helyszín megengedi inkább félkörbe rendeződést preferáljuk, így könnyebb az állatokat közelebbről és jobban bemutatni. Színpedi előadásokat követően, hogy a hallottakról meg is bizonyosodhassanak az érdeklődők lehetőség szokott lenni akár 2 órán át az állatok megtekintésére és egyesek megsimogatására is.

ÉLMÉNYFotózás állatokkal

Rendezvényekre és csapatépítőkre

Professzionális fotózást biztosítunk kézhez szoktatott állatokkal rendezvényeken. Az állatokkal való izgalmas élmény és fotózkodás egyaránt népszerű a gyermekek és felnőttek körében, így szolgáltatásunk minden rendezvényen egy kiemelt és népszerű lehetőség. Minden célcsoportnak érdekes és izgalmas állatokat tudnak biztosítani. A fotózások történhetnek egy adott területen a helyszín által biztosított környezetben vagy az általunk biztosított fotóstúdiós környezetben, akár greenboxban. Az elkészült képeket a helyszínen, várakozás nélkül tudjuk átadni papírkép formájában. Nyomtatási kapacitásunk több mint 600kép óránként. A képszerkesztő csapatunkat úgy állítjuk fel, hogy a Greenboxos (leg időigényesebb) képek elkészítésére se kelljen 5 percnél többet várni és feltorlódás ne alakuljon ki. Az elkészült képeket általában a rendezvényre szerkesztett kerettel, logóval és felirattal látjuk el. A rendezvény látogatói részére, a nem mindennapi állatokkal való találkozás és fotózkodás egy meghatározó élménye a napnak, korosztálytól függetlenül. A rendezvény célközönségének megfelelően választjuk, illetve ajánljuk állatainkat. Az eseményeken az állatok minden esetben rotálódnak, így biztosítva nekik a nyugodt pihenési időt. Illetve ez lehetőséget ad a szervezésnek, hogy a meghirdetett különböző állatokkal visszacsalják a helyszínre a látogatókat, akár többször is. A fotózásoknál a képek továbbítása a szerkesztő állomásra Wifi-n keresztül történik, így a képek azonnal kiválaszthatóak, szerkeszthetőek és nyomtathatóak.

A feltüntetett árak tartalmazzák
a 3 fős személyzet (állatgondozó, fotós, szerkesztő) díját, a teljes technikai felszerelést és az óránként történő 30 kép nyomtatását 10x15-ös levelezőlap méretben. Erőteljesebb szerkesztési feladatok esetén (greenbox, képek effektezése, nagyobb mennyiségű képkészítés, nagyobb nyomtatott képméret) esetén a "dupla kapacitás" opció igénybevétele szükséges.

Állatos Adatbázis építés

Rendezvényekre és promóciókra

Ezen szolgáltatásunk keretében a látogatók az állatokkal fotózkodhatnak és a képeket szerkesztést követően kerülnek továbbításra e-mailben. A fotózkodásért cserébe, illetve hogy a képeket megkaphassák kérjük a regisztrációra és esetlegesen néhány rövid kérdés megválaszolását. A fényképeket akár a helyszínről, de legtöbb esetben utólagosan továbbítjuk, válogatást és szerkesztést (pl.:logózást/keretezést) követően. Kizárólag olyan adatgyűjtést folytatunk, ami megfelel a törvényi szabályozásoknak! Az adatokat feldolgozzuk és a megrendelő számára a kívánt formában átadjuk, majd saját tároló eszközeinkről töröljük. Magas látogatottság vagy kérdőívezés esetén az adminisztratív munka lassíthatja a folyamatot, ilyen esetekben javasoljuk a +1 adminisztrátor igénylését. Az állatok gondozója bemutatja, adja-veszi, elhelyezi az állatokat, a fotós készíti a képeket és az adminisztrátor pedig a fotózást követően bekéri az adatokat, miközben már egy következő fotózás zajlik.

A feltüntetett árak tartalmazzák a 3 fős személyzet (állatgondozó, fotós, adminisztrátor hostess) díját, a teljes technikai felszerelést és az összes látogató részére 1db kép szerkesztését és küldését e-mailben. Az alapdíj a képek 24 órán belüli kiküldését tertalmazzák, az azonnali képküldés a díjtáblázatban megjelölt felár ellenében lehetséges. A folyamat leglassabb része az adminisztráció lehet, így ha a látogató létszám indokolja, javasoljuk a +1 adminiszrátor igénybevételét.

Bátorságpróba

Rendezvényekre és csapatépítőkre

A bemutatókhoz hasonlóan rendezvényeken is biztosítani tudjuk állatainkat. Az állatok egyaránt közkedveltek a gyermekek és felnőttek körében is. Szinte minden rendezvény célcsoportjának érdekes és izgalmas állatokat tudunk vinni. Igények szerint az állatokkal lehet fotózkodni vagy profi fotózást is tudunk biztosítani, akár helyszíni greenboxos fotózással és nyomtatással, vagy a képek azonnali e-mailes küldésével. A helyszíneken készült képeket általában a rendezvényre szerkesztett kerettel vagy kisebb promócióval látjuk el. Ami a látogatónak egy meghatározó élményt jelent a rendezvényen. Rendkívül jó kísérő programja lehet ez minden rendezvénynek korosztálytól függetlenül. A rendezvény célközönségétől függően választjuk illetve ajánljuk állatainkat, annak érdekében, hogy minél nagyobb érdeklődésnek örvendhessenek. Az ilyen eseményeken az állatok minden esetben rotálódnak, így biztosítva nekik a nyugodt étkezési és pihenési időt. Illetve ez lehetőség a szervezőségnek, hogy a meghirdetett különböző állatokkal visszacsalják a helyszínre a látogatókat, akár többször is. Rendezvényekhez nem tudunk általános alapdíjat meghatározni mert minden rendezvény más, ezért kérjük kérjen árajánlatot az alább űrlap kitöltésével.

Állati jó szülinap

SZÜLETÉSNAPRA, MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

A legkisebb és legtöbbet látott állatok is teljes extázisba tudják ejteni a gyerekeket, hát ha még egy ritkán látott példányt láthatnak, érinthetnek, simogathatnak, foghatnak… A fiús bulik körében eszméletlen nagy sikernek örvendenek a “Dínók leszármazottjai”, míg a kislányok  körében a “Hófehérkék” (albínó és fehér állatok) a megnyerőbbek. Ezeken a kis létszámú privát születésnapi ünnepségeken ,a felfokozott hangulatban, baráti és családias környezetben, szórakoztató módon, ismerkedhetnek az állatokkal és szerezhetnek maradandó élményt. A gyerekeknek az emlékezetes élményt adjuk, a felnőtteknek pedig a szervezésben vagyunk partnerei. A meglepetés kedvéért az állatbemutatóval kapcsolatos egyedi elképzeléseknek sem szabunk határt, az észszerűség határain belül. A Születésnapi Állat Party díja, Budapest területén 40.000.-Ft, amely 1,5 órára  vonatkozik. Minden további óra 15.000.-Ft

MISI, Az előadó

Misi egyben az állatok gondozója és trenírozója. Saját, kézhez szoktatott állataival dolgozunk minden állatos programon és fotózáson. Az állatok iránti rajongása, tudása és szórakoztató előadásmódja lenyűgöző! Rendkívüli előadó képességét és rutinját, többek közt a Fővárosi Állat- és Növénykertben szerezte, ahol gondozta, nevelte, tanította a rábízott állatokat és a Varázshegyben tartotta a színdapi állatos műsorokat/előadásokat, több éven keresztül. Illetve teszi ezt folyamatosan, csak már az állatkert falain kívül, rendezvényeken, csapatépítőkön, oktatási intézményekben

DíjaIk

Minden állatos szolgáltatás esetében, a minimum díj 45.000.-Ft. A feltüntetett árak nem tartalmazzák az utazási költséget, ami budapesti helyszín esetén 5000.-Ft. Az oldalon feltüntetett árak és tájékoztatók, az igények könnyebb meghatározására szolgálnak. Pontos árajánlatot mindig az egyéni igények tudatában tudunk adni, de nagyságrendekkel nem térnek el a feltüntetett díjaktól. Állataink egészségügye minden esetben az elsődleges, amennyiben a rendezvény / program helyszín erre nem alkalmas, akkor nem tudjuk a megbízást vállalni, ezt kérjük tartsák tiszteletben. Köszönjük!

Professzionális szolgáltatások
Egyéni igényeknek megfelelően!

Két egyforma megbízás nincs, így szolgáltatásainkat is minden esetben egyedileg alakítjuk ki, hogy a legtöbbet adhassuk. Vedd fel velünk a kapcsolatot, mondd el mit tervezel és nem csak egy pontos árajánlatot kapsz, hanem jótanácsokat is, az állatozást, fotózást vagy szervezést érintő kérdésekben. Az ajánlatkérésekre maximum 24 órán belül válaszolunk, de sok esetben ez mindössze pár órát jelent.

MI AZ A CÉGASSZISZTENCIA?

A CÉGASSZISZTENCIÁVAL EGY TELJES FOTÓ, GRAFIKAI ÉS MARKETING STÚDIÓ MUNKÁSSÁGÁT ÁLLÍTHATOD CÉGED SZOLGÁLATÁBA, MÁR HAVI 30.000.-Ft tól!

Olyan szolgáltatásokat foglal magában, mint az összes professzionális fotózást az üzleti portréktól a termékfotózásig, az egyedülálló rendezvény és promóciós szolgáltatásokat, a telephelyen berendezett fotóstúdió használatot, grafikai utómunkát, céges ruházat és repis ajándékok gyártása, dekormatricázást, weblap készítés és marketing szolgáltatások és további cége részére hasznos és kreatív kiegészítő szolgáltatásokat. Részletekért kattintson a cégasszisztencia megtekintésére!