Menu
Mit is jelent a cégaszisztencia?
Kiknek ajánljuk?
Milyen szolgáltatásokat tartalmaz?
Szolgáltatás díja

Nem kell alkalmazottat felvennie, bejelentenie, járulékokat fizetnie utána, bérszámfejtenie, cafeteriát, irodafenntartási díjat (irodabérleti díj, villany, gáz, víz, internet) fizetnie, munkaeszközöket (számítógép, egér, nyomtató, mobiltelefon, szoftverek) vennie és nem kell eszköz amortizációval számolnia. Saját irodámban, saját eszközeimmel, rugalmas munkaidőben dolgozom.

Professzionális szolgáltatások
Egyéni igényeknek megfelelően!

Két egyforma megbízás nincs, így szolgáltatásainkat is minden esetben egyedileg alakítjuk ki, hogy a legtöbbet adhassuk. Vedd fel velünk a kapcsolatot, mondd el mit tervezel és nem csak egy pontos árajánlatot kapsz, hanem jótanácsokat is, az állatozást, fotózást vagy szervezést érintő kérdésekben. Az ajánlatkérésekre maximum 24 órán belül válaszolunk, de sok esetben ez mindössze pár órát jelent.

MI AZ A CÉGASSZISZTENCIA?

A CÉGASSZISZTENCIÁVAL EGY TELJES FOTÓ, GRAFIKAI ÉS MARKETING STÚDIÓ MUNKÁSSÁGÁT ÁLLÍTHATOD CÉGED SZOLGÁLATÁBA, MÁR HAVI 30.000.-Ft tól!

Olyan szolgáltatásokat foglal magában, mint az összes professzionális fotózást az üzleti portréktól a termékfotózásig, az egyedülálló rendezvény és promóciós szolgáltatásokat, a telephelyen berendezett fotóstúdió használatot, grafikai utómunkát, céges ruházat és repis ajándékok gyártása, dekormatricázást, weblap készítés és marketing szolgáltatások és további cége részére hasznos és kreatív kiegészítő szolgáltatásokat. Részletekért kattintson a cégasszisztencia megtekintésére!