Bemutatkozás és szakmai hitvallás

Tippek és ötletek fotós választásakor

Referenciájában ne csak válogatott képeket nézzétek, hanem komplett teljes esküvői sorozatot is. Nézzétek meg a képek mennyire részlet gazdagok, olyan dolgokra érdemes odafigyelni, mint például a menyasszonyi ruha fehér csipkéi és részletei. Megkapjátok -e  a felvételeket eredeti felbontásban és nem lekicsinyítve? Hivatásos vagy „hobbi” munkatárs??? Amennyiben valaki nem fő hivatásként végzi ezt a szakmát és csak esküvői szezonokban vállal munkát, nem tud olyan profi felszerelést fenntartani illetve a technikai felszerelésének díja sokkal nagyobb mértékben van Rátok terhelve a kevés fotózásából adódóan. Javasoljuk, hogy csak olyan stúdiót vagy hivatásos fotóst válasszatok, akik egész évben mint fő hivatásukat végzik a fotózást és nem csak a több milliós felszerelés, de a napi rutin miatt is. Érdemes végiggondolni, hogy életetek egyik legfontosabb eseményét kire bízzátok, évek múltán milyen képeket kívántok viszontlátni. Fontos a fotóssal a kölcsönös szimpátia, bízzatok munkájában és előtte felszabadultan tudjatok viselkedni. Mit kaptok a megbeszélt árért és az utólagosan esetleges plusz rendelési lehetőségeket is érdemes már előre letisztázni.

Nem titkoljuk árainkat!

Büszkék vagyunk arra, hogy különleges szolgáltatásokat biztosítunk, rendkívül kedvező áron!

Kedvező árainkat annak köszönhetitek, hogy nekünk nem a hétvége (pl. a Ti esküvőtök) a fő profitunk, hanem a hétköznapok legtöbbjén egyéb rendezvényeken és fotózásokon dolgozunk, így a drága felszerelés és minden további költség töredéke van csak Rátok terhelve…
A hétköznapi sok munkánk árnyoldala, hogy nincs kapacitásunk heteken át a Ti képeitek utómunkájával foglalkozni így ajánlataink nem tartalmazzák például a sokak által jogosan kedvelt, zenés slideshowt és társait…

További választható opciók díja:

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK ÉS DÍJAK Jegyes fotózás díja 25.000.- Igen népszerű fotózási alkalom és téma, de az legyen mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy szeretné vagy nem. Ezért ez a lehetőség nem képezi a csomagok részét. Javasoljuk, legalább az esküvő előtt kb 1 hónappal a fotózást, hogy az elkészült képekkel megörvendeztethessétek a násznépet... A fotózás időtartama kb 2 óra, személy szerint a napfelkeltekor készült képeket javaslom, de mivel ez igen kényelmetlen, így marad a napnyugta. Előkészületek fotózása 15.000.- A nagy nap kezdetétől kísérünk Titeket, A fodrász munkájának befejeztével kezdődik a fotózásotok, ilyenkor csináljuk meg az összes makeup képet is, hogy már a végleges sminkben és frizurában pompázzatok. Igen meghitt pillanatok megörökítésére ad lehetőséget többek közt sok esetben szüleitekkel... Fotózási felár - Fotóstúdió bérlés 25.000.- Az egyik legszebb hazai fotóstúdiót a Roomsot kedveljük és ajánljuk, ami a csepeli gyártelepen található. Szenzációs helyszín akár a jegyes fotózáshoz, akár az esküvő napján! Második fotós munkája 60.000.- A második fotós nagy előnye, hogy nem kötik őt a megismételhetetlen "kötelező" pillanatok. Rendkívüli szabadsággal bír, a legváltozatosabb szemszögekből tud ritka és szép pillanatokat megörökíteni, továbbá a fotózások párhuzamosan két helyszínen egyszerre is megörökítésre kerülhetnek. Ez esetben rendkívül kreatív fotósorozat születik az esküvőtök egészéről. Helyszíni fotónyomtatás 55.000.- Professzionális ipari fotónyomtatókkal, akár 6sec/kép összteljesítménnyel. Az ár tartalmazza a 2 órás időtartamra a nyomtatóhoz tartozó számítógép és hálózati eszközöket is. 2órát meghaladó rendelkezésre állás 15.000.-/Ft óra. Az alapdíj magában foglalja az első 100db 10x15 kép nyomtatását, további képek ára 120/db. Greenbox stúdió, party kellékek, helyszíni nyomtatás 90.000.- A vacsora helyszínén felállítunk egy 2-3 méter széles greenbox hátteret és a hozzá tartozó stúdió világítási technikát. A násznépnek ez előtt van lehetősége fotózkodni a megannyi bulis kiegészítővel... A képeket a helyszínen szerkesztjük és nyomtatjuk. Ez az opció lehetőséget ad, az aznap készült képek nyomtatására is, így akár búcsúajándék is lehet egyben... Az alapdíj tartalmazza az első 200 kép nyomtatási költségét és 2 órás rendelkezésre állást. További igény esetén a fényképek 120.-Ft/darabáron, a fotózást pedig 25.000.-Ft/óra ellenében tudjuk biztosítani. Képek utómunkája (fényelés, retus és fotómanipuláció) 4000.-Ft/óra Fotókönyv szerkesztési díj 3000.-Ft/oldalpár További papírképek előhívása Bekerülési díj Kérünk Titeket, hogy az előhívni kívánt képeket bízzátok ránk, mert egy gyenge labor, elronthatja a képek minőségét. Ezen szolgáltatásunk a profi laborszolgáltatások árán biztosítjuk, így például a 13x18as kép díja 80.-Ft, míg a 20x30as kép 480.-Ft.

Professzionális szolgáltatások
Egyéni igényeknek megfelelően!

Két egyforma megbízás nincs, így szolgáltatásainkat is minden esetben egyedileg alakítjuk ki, hogy a legtöbbet adhassuk. Vedd fel velünk a kapcsolatot, mondd el mit tervezel és nem csak egy pontos árajánlatot kapsz, hanem jótanácsokat is, az állatozást, fotózást vagy szervezést érintő kérdésekben. Az ajánlatkérésekre maximum 24 órán belül válaszolunk, de sok esetben ez mindössze pár órát jelent.

MI AZ A CÉGASSZISZTENCIA?

A CÉGASSZISZTENCIÁVAL EGY TELJES FOTÓ, GRAFIKAI ÉS MARKETING STÚDIÓ MUNKÁSSÁGÁT ÁLLÍTHATOD CÉGED SZOLGÁLATÁBA, MÁR HAVI 30.000.-Ft tól!

Olyan szolgáltatásokat foglal magában, mint az összes professzionális fotózást az üzleti portréktól a termékfotózásig, az egyedülálló rendezvény és promóciós szolgáltatásokat, a telephelyen berendezett fotóstúdió használatot, grafikai utómunkát, céges ruházat és repis ajándékok gyártása, dekormatricázást, weblap készítés és marketing szolgáltatások és további cége részére hasznos és kreatív kiegészítő szolgáltatásokat. Részletekért kattintson a cégasszisztencia megtekintésére!