INGYENES ÁLLATBEMUTATÓ ÓVODÁKBAN

Szabad kapacitásunk függvényében, ingyenes fotózással egybekötött állatbemutatók rendezését vállaljuk minimum 4 csoportos óvodákban. Az állatbemutatókról részletesebben a gombra kattintva olvashatsz.

A fotózással egybekötött állatbemutatók tartalmilag nem térnek el a fotózás nélkülitől, mindössze a finanszírozása változik. Ebben az esetben vállaljuk annak kockázatát, hogy a bemutató alkalmával tudunk-e annyi élményteli és szép pillanatképet megörökíteni a gyerekekről, amelyet a kedves szülők felé értékesítve megtérül az előadás díja. Az elkészült fényképeket a szülők online felületen keresztül tekinthetik meg és rendelhetnek belőle. Az állatbemutatót megrendelési kötelezettségektől mentesen biztosítjuk, tehát nincs a szülőknek rendelési kötelezettsége, ahogy korábban ez a Fővárosi Állat és Növénykertes belépőknél is működött.

Az elkészült képeket online felületen keresztül tekinthetik meg és fizethetik ki bankkártyával, így az intézmény dolgozóinak mindössze 2 dologban kérjük a segítségét a fotózás lebonyolításában:

 1. Osszák ki a fotózáson készült “Állatvédő igazolványokat”,
  ami alapján megtekinthetik és rendelhetnek a szülők a fényképekből!
 2. Az elkészült, gyermekenként külön csomagolt megrendeléseket adják át a szülőknek.

A fotózással egybekötött ingyenes állatbemutató lebonyolításáról az alábbi füleket lenyitva olvashat bővebben

Az állatbemutató helyszínét a fotózáshoz megfelelő világítással látjuk el, a gyermekeket félkörben ültetjük az előadó körül. A környezettől függően, alkalmanként a gyermekek mögé is a hangulatnak megfelelő terepmintás környezetet varázsolunk. A fotózás során, igyekszünk egyéni képeket készíteni, de vannak olyan állatok amit többen szoktak egyszerre fogni, ezért lehetőség szerint arra szoktuk kérni az óvónéniket, hogy a kis cimborák lehetőség szerint egymás mellé üljenek. Az állatbemutató végeztével igény szerint állatos csoportképet is szívesen készítünk. A bemutató után a felszerelés bontási ideje megegyezik az építési idővel, ami kevesebb mint 30 perc

A gyermekekről készült mintaképeket egy kis állatvédő igazolvány formájában kapják meg a szülők, amin tájékoztatást kapnak a megtekintés webcíméről és a megtekintéshez szükséges egyedi azonosítójukról. A weboldalon az azonosító megadását követően megjelenik az összes olyan kép, amin az adott gyermek szerepel. A többiek egyéni képei nem! A képekből tetszés szerint rendelhetőek papírképek, ajándéktárgy illetve a legkedveltebb opció a fényképek digitális formátumban való megvásárlása.

A megrendelések online felületen való leadása, a weboldalon keresztül azonnal ki is fizethető PayPal-al bankkártyával vagy banki átutalással.
Azok a szülők, akik nem tudják megoldani az online fizetést, azoknak a hagyományos borítékos készpénzes rendszert is biztosítani tudjuk, ha az adott intézményben ezt tudja valaki vállalni. A fáradtságért cserébe az intézményi szervezőnek ezért a feladatért 15%-os jutalékot ajánlunk fel. A szülőktől kizárólag zárt, rendelési számmal ellátott boríték vehető át, így nem kell sem az összeg helyességét ellenőrizni, sem visszajáróval foglalkozni… Tehát nagyon egyszerűen megy!

A fényképek megrendelésenként ( gyermekenként / testvérenként) víztiszta fóliába vannak csomagolva, így az azonosítás fényképek lévén igen egyszerű. Minden csomag tartalmaz egy kísérő adatlapot, amelyen a legtöbb rendelési információ rajta van (intézmény, csoport, fizetési mód, megrendelő neve, telefonszáma,…), illetve a szülők részére egy tájékoztató és köszönetmondó levél. A szállítás az intézménybe ingyenes (határidőig leadott megrendelések esetén), de választható a képek postai úton történő szállítása is külön díjak megfizetése mellett.

Amennyiben valamelyik szülő nem szeretné, hogy gyermekéről fénykép készüljön, akkor az állatbemutatós alapdíj  (950.-Ft), előzetes megfizetése esetén vehet részt gyermeke az előadáson.

Néhány tájékoztató jellegű ár, a legkedveltebbek közül:

 • 9×13 as papírkép – 400.-Ft
 • 10×15 ös papírkép – 500.-Ft
 • 13×18 as papírkép – 600.-Ft
 • Ismeretterjesztő A4 emléklap – 1300.-Ft
 • 10db fénykép letöltése teljes felbontásban 2900.-Ft
 • 15db fénykép letöltése teljes felbontásban 3900.-Ft
 • Fényképes dzsungeles bögre – 3200.-Ft

Óvodai és iskolai fotózások

A gyerekek legrendszeresebb fotózása általában az intézményekben történik, minden év őszén vagy tavaszán. Az iskolai és óvodai fotózás nem összehasonlítható egy klasszikus családi fotózással, mert a sok gyermekre való tekintettel, mindössze 2-3 perc alatt kell kihozni egy gyermek képsorozatából a maximumot, ami minimum 12-16 képet jelent. Ennyi idő van kissé ráérezni a gyermek hangulatára, némileg felfokozni és  megmosolyogtatni, illetve a rá jellemző stílusból valamicskét előcsalogatni. Megörökíteni a gyermeket, életkorának megfelelően, hogy évek és évtizedek múltán is jó érzéssel lehessen majd visszaemlékezni, milyen is volt bölcsődében, óvodában és iskolában… Természetesen előfordul az is, hogy nem sikerül és nem is lehet ezt sajnos mindig ilyen rövid idő alatt elérni, de pont ebben látjuk a fotózás ezen szakágának szépségét és kihívását.

A fotózási helyszín minimum mérete a 4x5m és rendelkezni kell áramvételi lehetőséggel. A fotósnak szüksége van egy alacsonyabb ülő alkalmatosságra (pad, zsámoly, kisszék), illetve a várakozó gyerekek is fontos hogy helyet tudjanak foglalni.

A gyerkőcökről 10-15 egyéni felvétel, 3-4 csoportkép, és igény esetén néhány közös kép (testvérekkel, barátokkal) készül.

A fotózást követően az elkészült képeket leválogatjuk, kategorizáljuk, majd a greenboxos technikával készült képeket hátterezzük. A greenbox technológiának köszönhetően a képeket különböző stílusú, egyedi hátterekkel látjuk el. Így a szülők nem csak más-más pozókban készült képeket, de környezetben és hangulatban is változatos képsorozatot kapnak gyermekeikről.

A gyermekekről készült képősorozat online felületen tekinthető meg, az ehhez szükséges minden adatot egy egyéni képpel ellátott kártyán juttatjuk el a szülők részére. Ezen tájékoztatást kapnak a megtekintés webcíméről és a megtekintéshez szükséges egyedi azonosítójukról és a megrendelés határidejéről. A weboldalon az azonosító megadását követően megjelenik az összes olyan kép, amin az adott gyermek szerepel. A többiek egyéni képei nem! A képekből tetszés szerint rendelhetőek papírképek, ajándéktárgy, kedvezményes csomagok, illetve továbbra is a legkedveltebb opció a fényképek digitális formátumban való megvásárlása.

A megrendeléseket a képek megtekintésénél úgyszintén az online felületen adhatják le a szülők néhány lépésben. Az online felület nagy előnye, hogy a megrendeléseket folyamatosan tudjuk feldolgozni és az intézmény dolgozóit sem terheljük a megrendelőlapok begyűjtésével, a felesleges adminisztrációval és még sorolhatnánk mivel jár egy fotózás… Továbbá a képek az online felületről fizetést követően azonnal le is tölthetőek. Így akik bankkártyával fizetnek és igényt tartanak a digitális képekre ( vásárlóink több mint 40%-a igényt tart a digitális képekre és az azonnali bankkártyás fizetési opciót választja) már néhány órával a mintakártya átvétele után, le is tölthetik gyermekük képeit a megszokott több hetes várakozással ellentétben. 

A megrendelt képeket fizetni lehet PayPal rendszeren keresztül bankkártyával, banki átutalási megbízással, vagy amennyiben az intézményben vállalja készpénzzel lezárt borítékban. Az intézmény dolgozóinak nem kell a pénzt ellenőrizni vagy a visszajárókkal foglalkozni, csapán arra kell odafigyelni, hogy minden boríték el legyen látva a megrendelés számával. Ezekről a szülőket is folyamatosan többször is tájékoztatjuk a megrendelésük során illetve e-mailben.

Az elksézült megrendeléseket szállításkor megrendelésenként( gyermekenként / testvérenként) víztiszta fóliába külön vannak csomagolva, így az azonosítás fényképek lévén igen egyszerű. Minden csomag tartalmaz egy kísérő adatlapot, amelyen a legtöbb rendelési információ rajta van (intézmény, csoport, fizetési mód, megrendelő neve, telefonszáma,…), illetve a szülők részére egy tájékoztató és köszönetmondó levél. A szállítás az intézménybe ingyenes (határidőig leadott megrendelések esetén), de választható a képek postai úton történő szállítása is külön díjak megfizetése mellett.

Messze a digitálisan átadott képfájlokra van a legnagyobb igény, a vásárlóink majdnem 50% tölti le gyermeke összes képet vagy annak egy részét.
Kiemelt kedvezményünk keretében, a 4900.-Ft os kosárértéket elérő vásárlóink legalább 10 képet már ingyenesen letölthetnek teljes felbontásban vízjel nélkül!
Velünk ellentétben, más fotósok a képenkénti 1000.-Ft ot is elkérik a digitális képekért.

Tablókészítés

Családi fotózások

Esküvői fényképezések

Tippek és ötletek fotós / fényképész választásakor:

 • Referenciájában ne csak válogatott képeket nézzétek, hanem komplett teljes esküvői sorozatot is.
 • Nézzétek meg a képek mennyire részlet gazdagok, olyan dolgokra érdemes odafigyelni, mint például a menyasszonyi ruha fehér csipkéi és részletei.
 • Megkapjátok -e  a felvételeket eredeti felbontásban és nem lekicsinyítve?
 • Hivatásos vagy „hobbi” munkatárs??? Amennyiben valaki nem fő hivatásként végzi ezt a szakmát és csak esküvői szezonokban vállal munkát, nem tud olyan profi felszerelést fenntartani és ennek Ti isszátok meg a levét. Azok a stúdiók és hivatásos fotósok, akik egész évben az év minden napján fotózással foglalkoznak, több milliós fotós szettekkel, rutinnal és szakmai háttérrel rendelkeznek.
 • Érdemes végiggondolni, hogy életetek egyik legfontosabb eseményét kire bízzátok, évek múltán milyen képeket kívántok viszontlátni.
 • Fontos a fotóssal a kölcsönös szimpátia, bízzatok munkájában és előtte felszabadultan tudjatok viselkedni.
 • Mit kaptok a megbeszélt árért és az utólagosan esetleges plusz rendelési lehetőségeket is érdemes már előre letisztázni.
 

Nem titkoljuk árainkat, sőt büszkén vállaljuk!

Kedvező árainkat annak köszönhetitek, hogy nekünk nem a hétvége (pl. a Ti esküvőtök) a fő profitunk, hanem a hétköznapok legtöbbjén egyéb rendezvényeken és fotózásokon dolgozunk, így a több milliós felszerelés és minden további költség töredéke van csak rátok terhelve… A hétköznapi sok munkánk árnyoldala, hogy nem tudunk heteken át a Ti képeitek utómunkájával foglalkozni és például zenés slideshow-k összevágását ebből kifolyólag nem is vállaljuk, mert csak a fotózási órabérben tudnánk megtenni…

  De akkor most nézzük az árakat, hogy tudjatok osztani szorozni…

Esküvői

Szertartásos csomag
49 000 Forint
 • Kreatív fotózás
 • Szertartások fotózása
 • Csoport és családi képek fényképezését a szertartások helyszínén (maximum 60 perc)
 • ÖSSZES KÉP ÁTADÁSA DIGITÁLISAN,
  TELJES FELBONTÁSBAN
 • Budapesti helyszín esetén a kiszállás díjtalan!
Popular

Esküvői

Éttermi csomag
69 000 Forint
 • Kreatív fotózás
 • Szertartások fotózását
 • Csoport és családi képek elkészítését a vacsorát megelőzően
 • Megörökítésre kerül az esküvő helyszíne is teljes pompájában
 • Vacsorát megelőző fogadás hangulatos képei
 • A fotózás a vacsora felszolgálásának kezdetéig tart, a lakodalom helyszínén
 • Utiköltség Bp. belterületén
 • ÖSSZES KÉP ÁTADÁSA DIGITÁLISAN,
  TELJES FELBONTÁSBAN
 • A 10 legkedvesebb kép magazin szintű retusálása és fényelése
Popular

Esküvői

Menyasszonytáncos csomag
99 000 Forint
 • Kreatív fotózás
 • Szertartások fotózását
 • Csoport és családi képek elkészítését
 • A teljes lakodalom megörökítése a menyasszonytánccal befejezőleg
 • A fotózás a menyasszonytánc végéig tart
 • Utiköltség Bp. belterületén
 • ÖSSZES KÉP ÁTADÁSA DIGITÁLISAN,
  TELJES FELBONTÁSBAN
 • A 25 legkedvesebb kép magazin szintű fényelése és retusálása
Popular

Esküvői

Teljes csomag
119 000 Forint
 • Kreatív fotózás
 • Szertartások fotózását
 • Csoport és családi képek elkészítését
 • A teljes lakodalom megörökítése
 • Fotózás az újasszonnyal és újemberrel
 • A fotózás éjjel 1ig tart
 • Utiköltség Bp. belterületén
 • ÖSSZES KÉP ÁTADÁSA DIGITÁLISAN,
  TELJES FELBONTÁSBAN
 • A 30 legkedvesebb kép magazin szintű fényelése és retusálása
 • Webes galéria biztosítása, ahol nem csak megoszthatjátok a rólatok készült össezs képet, hanem össze is gyűjthetitek a násznép rólatok késszült képeit!
Popular

Esküvői

Nyomtatós csomag
159 000 Forint
 • Kreatív fotózás
 • Szertartások fotózását
 • Csoport és családi képek elkészítését
 • A teljes lakodalom megörökítése
 • Fotózás az újasszonnyal és újemberrel
 • A fotózás éjjel 1ig tart
 • Utiköltség Bp. belterületén
 • ÖSSZES KÉP ÁTADÁSA DIGITÁLISAN,
  TELJES FELBONTÁSBAN
 • A 30 legkedvesebb kép magazin szintű fényelése és retusálása
 • Webes galéria biztosítása, ahol nem csak megoszthatjátok a rólatok készült össezs képet, hanem össze is gyűjthetitek a násznép rólatok késszült képeit!
 • A családi és barátos képek helyszíni nyomtatása, Melyekkel vendégeiteknek kedveshettek mint egy kis ajándék...
Popular