INGYENES ÁLLATBEMUTATÓ ÓVODÁKBAN

Szabad kapacitásunk függvényében, ingyenes fotózással egybekötött állatbemutatók rendezését vállaljuk minimum 4 csoportos óvodákban. Az állatbemutatókról részletesebben a gombra kattintva olvashatsz.

A fotózással egybekötött állatbemutatók tartalmilag nem térnek el a fotózás nélkülitől, mindössze a finanszírozása változik. Ebben az esetben vállaljuk annak kockázatát, hogy a bemutató alkalmával tudunk-e annyi élményteli és szép pillanatképet megörökíteni a gyerekekről, amelyet a kedves szülők felé értékesítve megtérül az előadás díja. Az elkészült fényképeket a szülők online felületen keresztül tekinthetik meg és rendelhetnek belőle. Az állatbemutatót megrendelési kötelezettségektől mentesen biztosítjuk, tehát nincs a szülőknek rendelési kötelezettsége, ahogy korábban ez a Fővárosi Állat és Növénykertes belépőknél is működött.

Az elkészült képeket online felületen keresztül tekinthetik meg és fizethetik ki bankkártyával, így az intézmény dolgozóinak mindössze 2 dologban kérjük a segítségét a fotózás lebonyolításában:

 1. Osszák ki a fotózáson készült “Állatvédő igazolványokat”,
  ami alapján megtekinthetik és rendelhetnek a szülők a fényképekből!
 2. Az elkészült, gyermekenként külön csomagolt megrendeléseket adják át a szülőknek.

A fotózással egybekötött ingyenes állatbemutató lebonyolításáról az alábbi füleket lenyitva olvashat bővebben

Az állatbemutató helyszínét a fotózáshoz megfelelő világítással látjuk el, a gyermekeket félkörben ültetjük az előadó körül. A környezettől függően, alkalmanként a gyermekek mögé is a hangulatnak megfelelő terepmintás környezetet varázsolunk. A fotózás során, igyekszünk egyéni képeket készíteni, de vannak olyan állatok amit többen szoktak egyszerre fogni, ezért lehetőség szerint arra szoktuk kérni az óvónéniket, hogy a kis cimborák lehetőség szerint egymás mellé üljenek. Az állatbemutató végeztével igény szerint állatos csoportképet is szívesen készítünk. A bemutató után a felszerelés bontási ideje megegyezik az építési idővel, ami kevesebb mint 30 perc

A gyermekekről készült mintaképeket egy kis állatvédő igazolvány formájában kapják meg a szülők, amin tájékoztatást kapnak a megtekintés webcíméről és a megtekintéshez szükséges egyedi azonosítójukról. A weboldalon az azonosító megadását követően megjelenik az összes olyan kép, amin az adott gyermek szerepel. A többiek egyéni képei nem! A képekből tetszés szerint rendelhetőek papírképek, ajándéktárgy illetve a legkedveltebb opció a fényképek digitális formátumban való megvásárlása.

A megrendelések online felületen való leadása, a weboldalon keresztül azonnal ki is fizethető PayPal-al bankkártyával vagy banki átutalással.
Azok a szülők, akik nem tudják megoldani az online fizetést, azoknak a hagyományos borítékos készpénzes rendszert is biztosítani tudjuk, ha az adott intézményben ezt tudja valaki vállalni. A fáradtságért cserébe az intézményi szervezőnek ezért a feladatért 15%-os jutalékot ajánlunk fel. A szülőktől kizárólag zárt, rendelési számmal ellátott boríték vehető át, így nem kell sem az összeg helyességét ellenőrizni, sem visszajáróval foglalkozni… Tehát nagyon egyszerűen megy!

A fényképek megrendelésenként ( gyermekenként / testvérenként) víztiszta fóliába vannak csomagolva, így az azonosítás fényképek lévén igen egyszerű. Minden csomag tartalmaz egy kísérő adatlapot, amelyen a legtöbb rendelési információ rajta van (intézmény, csoport, fizetési mód, megrendelő neve, telefonszáma,…), illetve a szülők részére egy tájékoztató és köszönetmondó levél. A szállítás az intézménybe ingyenes (határidőig leadott megrendelések esetén), de választható a képek postai úton történő szállítása is külön díjak megfizetése mellett.

Amennyiben valamelyik szülő nem szeretné, hogy gyermekéről fénykép készüljön, akkor az állatbemutatós alapdíj  (950.-Ft), előzetes megfizetése esetén vehet részt gyermeke az előadáson.

Néhány tájékoztató jellegű ár, a legkedveltebbek közül:

 • 9×13 as papírkép – 400.-Ft
 • 10×15 ös papírkép – 500.-Ft
 • 13×18 as papírkép – 600.-Ft
 • Ismeretterjesztő A4 emléklap – 1300.-Ft
 • 10db fénykép letöltése teljes felbontásban 2900.-Ft
 • 15db fénykép letöltése teljes felbontásban 3900.-Ft
 • Fényképes dzsungeles bögre – 3200.-Ft

Óvodai és iskolai fotózások

A gyerekek legrendszeresebb fotózása általában az intézményekben történik, minden év őszén vagy tavaszán. Az iskolai és óvodai fotózás nem összehasonlítható egy klasszikus családi fotózással, mert a sok gyermekre való tekintettel, mindössze 2-3 perc alatt kell kihozni egy gyermek képsorozatából a maximumot, ami minimum 12-16 képet jelent. Ennyi idő van kissé ráérezni a gyermek hangulatára, némileg felfokozni és  megmosolyogtatni, illetve a rá jellemző stílusból valamicskét előcsalogatni. Megörökíteni a gyermeket, életkorának megfelelően, hogy évek és évtizedek múltán is jó érzéssel lehessen majd visszaemlékezni, milyen is volt bölcsődében, óvodában és iskolában… Természetesen előfordul az is, hogy nem sikerül és nem is lehet ezt sajnos mindig ilyen rövid idő alatt elérni, de pont ebben látjuk a fotózás ezen szakágának szépségét és kihívását.

A fotózási helyszín minimum mérete a 4x5m és rendelkezni kell áramvételi lehetőséggel. A fotósnak szüksége van egy alacsonyabb ülő alkalmatosságra (pad, zsámoly, kisszék), illetve a várakozó gyerekek is fontos hogy helyet tudjanak foglalni.

A gyerkőcökről 10-15 egyéni felvétel, 3-4 csoportkép, és igény esetén néhány közös kép (testvérekkel, barátokkal) készül.

A fotózást követően az elkészült képeket leválogatjuk, kategorizáljuk, majd a greenboxos technikával készült képeket hátterezzük. A greenbox technológiának köszönhetően a képeket különböző stílusú, egyedi hátterekkel látjuk el. Így a szülők nem csak más-más pozókban készült képeket, de környezetben és hangulatban is változatos képsorozatot kapnak gyermekeikről.

A gyermekekről készült képősorozat online felületen tekinthető meg, az ehhez szükséges minden adatot egy egyéni képpel ellátott kártyán juttatjuk el a szülők részére. Ezen tájékoztatást kapnak a megtekintés webcíméről és a megtekintéshez szükséges egyedi azonosítójukról és a megrendelés határidejéről. A weboldalon az azonosító megadását követően megjelenik az összes olyan kép, amin az adott gyermek szerepel. A többiek egyéni képei nem! A képekből tetszés szerint rendelhetőek papírképek, ajándéktárgy, kedvezményes csomagok, illetve továbbra is a legkedveltebb opció a fényképek digitális formátumban való megvásárlása.

A megrendeléseket a képek megtekintésénél úgyszintén az online felületen adhatják le a szülők néhány lépésben. Az online felület nagy előnye, hogy a megrendeléseket folyamatosan tudjuk feldolgozni és az intézmény dolgozóit sem terheljük a megrendelőlapok begyűjtésével, a felesleges adminisztrációval és még sorolhatnánk mivel jár egy fotózás… Továbbá a képek az online felületről fizetést követően azonnal le is tölthetőek. Így akik bankkártyával fizetnek és igényt tartanak a digitális képekre ( vásárlóink több mint 40%-a igényt tart a digitális képekre és az azonnali bankkártyás fizetési opciót választja) már néhány órával a mintakártya átvétele után, le is tölthetik gyermekük képeit a megszokott több hetes várakozással ellentétben. 

A megrendelt képeket fizetni lehet PayPal rendszeren keresztül bankkártyával, banki átutalási megbízással, vagy amennyiben az intézményben vállalja készpénzzel lezárt borítékban. Az intézmény dolgozóinak nem kell a pénzt ellenőrizni vagy a visszajárókkal foglalkozni, csapán arra kell odafigyelni, hogy minden boríték el legyen látva a megrendelés számával. Ezekről a szülőket is folyamatosan többször is tájékoztatjuk a megrendelésük során illetve e-mailben.

Az elksézült megrendeléseket szállításkor megrendelésenként( gyermekenként / testvérenként) víztiszta fóliába külön vannak csomagolva, így az azonosítás fényképek lévén igen egyszerű. Minden csomag tartalmaz egy kísérő adatlapot, amelyen a legtöbb rendelési információ rajta van (intézmény, csoport, fizetési mód, megrendelő neve, telefonszáma,…), illetve a szülők részére egy tájékoztató és köszönetmondó levél. A szállítás az intézménybe ingyenes (határidőig leadott megrendelések esetén), de választható a képek postai úton történő szállítása is külön díjak megfizetése mellett.

Messze a digitálisan átadott képfájlokra van a legnagyobb igény, a vásárlóink majdnem 50% tölti le gyermeke összes képet vagy annak egy részét.
Kiemelt kedvezményünk keretében, a 4900.-Ft os kosárértéket elérő vásárlóink legalább 10 képet már ingyenesen letölthetnek teljes felbontásban vízjel nélkül!
Velünk ellentétben, más fotósok a képenkénti 1000.-Ft ot is elkérik a digitális képekért.

TABLÓ

Az osztállyal egyeztetjük az elképzeléseiket és igényeiket , a nagytabló stílusáról, kinézetéről és színvilágáról. Ezen szempontok figyelembe vételével elkészítjük a felvételeket az iskolában, a diákokról és tanárokról egyaránt. Az osztály tagjairól 8-10 fényképet készítünk, ezeket a helyszínen ellenőrzik, hogy megfelelőek lesznek és tudnak majd belőle választani. A végleges döntésnél online felületről kell kiválasztani a képeket, illetve igények szerint további képek rendelése is lehetséges. A kiválasztott képeket ezután retusáljuk, a tablót pedig az igényeknek megfelelően tervezzük, kivitelezzük és szállítjuk az intézménybe.

ALAP FOTÓZÁS

CSAK FOTÓZÁS
2900 Forint
 • Kiszállás budapesti intézményekbe
 • Professzionális greenbox stúdió
 • Helyszíni fotózás (maximum 3 óra)
 • Képek online felületen való megtekintése
 • Diákonként :
  4 db igazolványkép
  2 db 7x10 tablókép
  4 db 10x15 portrékép

TABLÓFOTÓZÁS

KERETEZÉS NÉLKÜL!
3500 Forint
 • Kiszállás budapesti intézményekbe
 • Professzionális greenbox stúdió
 • Helyszíni fotózás (maximum 3 óra)
 • Képek online felületen való megtekintése
 • Tablóképek retusálása
 • Diákonként :
  6 db bélyegkép
  4 db igazolványkép
  4 db 9x13-as kis portrékép
 • Osztályfőnöknek és diákoknak
  1db 20x30-as kistabló
 • Tabló digitális szerkesztése
 • Az első tablótervet követően, még igények szerinti 2 módosítási lehetőség
 • Nagytabló előhívása maximum 80x120-as méretben

TABLÓFOTÓZÁS
digitális csomag

KERETEZÉS NÉLKÜL!
4900 Forint
 • Kiszállás budapesti intézményekbe
 • Professzionális greenbox stúdió
 • Helyszíni fotózás (maximum 5 óra)
 • Képek online felületen való megtekintése
 • Tablóképek retusálása
 • Diákonként 1 db 20x30-as kistabló
 • Tanáronként 1db 20x30-as kistabló
 • 3 portré retusálást követő átadása digitálisan
 • Tabló digitális szerkesztése
 • Az első tablótervet követően, még igények szerinti 2 módosítási lehetőség
 • Nagytabló előhívása maximum 80x120-as méretben

ESKÜVŐ

Tippek és ötletek fotós / fényképész választásakor:

 • Referenciájában ne csak válogatott képeket nézzétek, hanem komplett teljes esküvői sorozatot is.
 • Nézzétek meg a képek mennyire részlet gazdagok, olyan dolgokra érdemes odafigyelni, mint például a menyasszonyi ruha fehér csipkéi és részletei.
 • Megkapjátok -e  a felvételeket eredeti felbontásban és nem lekicsinyítve?
 • Hivatásos vagy „hobbi” munkatárs??? Amennyiben valaki nem fő hivatásként végzi ezt a szakmát és csak esküvői szezonokban vállal munkát, nem tud olyan profi felszerelést fenntartani illetve a technikai felszerelésének díja sokkal nagyobb mértékben van Rátok terhelve a kevés fotózásából adódóan.
 • Javasoljuk, hogy csak olyan stúdiót vagy hivatásos fotóst válasszatok, akik egész évben mint fő hivatásukat végzik a fotózást és nem csak a több milliós felszerelés, de a napi rutin miatt is.
 • Érdemes végiggondolni, hogy életetek egyik legfontosabb eseményét kire bízzátok, évek múltán milyen képeket kívántok viszontlátni.
 • Fontos a fotóssal a kölcsönös szimpátia, bízzatok munkájában és előtte felszabadultan tudjatok viselkedni.
 • Mit kaptok a megbeszélt árért és az utólagosan esetleges plusz rendelési lehetőségeket is érdemes már előre letisztázni.

Nem titkoljuk árainkat!

 

Büszkék vagyunk arra, hogy különleges szolgáltatásokat biztosítunk, rendkívül kedvező áron!

Kedvező árainkat annak köszönhetitek, hogy nekünk nem a hétvége (pl. a Ti esküvőtök) a fő profitunk, hanem a hétköznapok legtöbbjén egyéb rendezvényeken és fotózásokon dolgozunk, így a drága felszerelés és minden további költség töredéke van csak Rátok terhelve…
A hétköznapi sok munkánk árnyoldala, hogy nincs kapacitásunk heteken át a Ti képeitek utómunkájával foglalkozni így ajánlataink nem tartalmazzák például a sokak által jogosan kedvelt, zenés slideshowt és társait…

  De akkor most nézzük az árakat, hogy tudjatok osztani, szorozni…

Esküvői

Szertartásos csomag
69 000 Forint
 • Kreatív fotózás
 • Szertartások fotózását
 • Csoport és családi képek elkészítését a vacsorát megelőzően
 • Megörökítésre kerül az esküvő helyszíne is teljes pompájában
 • Vacsorát megelőző fogadás hangulatos képei
 • Fotózás a vacsora felszolgálásának kezdetéig
 • Útiköltség Bp. belterületén
 • ÖSSZES KÉP ÁTADÁSA DIGITÁLISAN,
  TELJES FELBONTÁSBAN
 • 20 általatok választott fénykép utómunkája

Esküvői

Teljes csomag
89 000 Forint
 • Kreatív fotózás
 • Szertartások fotózását
 • Csoport és családi képek elkészítését
 • A teljes lakodalom megörökítése
 • Csomagban foglalt fotózás időtartama 10 óra
  (továbbiakban 10 000.-Ft/óra)
 • Útiköltség Bp. belterületén
 • ÖSSZES KÉP ÁTADÁSA DIGITÁLISAN,
  TELJES FELBONTÁSBAN
 • 30 általatok választott fénykép utómunkája
Popular

Esküvői

Nyomtatós csomag
139 000 Forint
 • Kreatív fotózás
 • Szertartások fotózását
 • Csoport és családi képek elkészítését
 • A teljes lakodalom megörökítése
 • Éjszakai fotózás átöltözést követően menyecskeruhában
 • Fotózás időkorlát nélkül, amíg hasznos képek születnek...
 • HELYSZÍNI FOTÓNYOMTATÁS!

  Az aznap készült általában családi és barátos képek helyszíni nyomtatása, amelyekkel a vendégeiteknek kedveskedhettek, mint egy kis emlék és ajándék is egyben...
 • 100 db levelezőlap méretű kép a helyszínen, amelyekkel a vendégeiteknek kedveskedhettek, mint egy kis emlék és ajándék egyben.
  ( További képek nyomtatása 120.-Ft/db )
 • Útiköltség Bp. belterületén
 • ÖSSZES KÉP ÁTADÁSA DIGITÁLISAN,
  TELJES FELBONTÁSBAN
 • 45 általatok választott fénykép utómunkája
 • Webes galéria biztosítása, ahol nem csak megoszthatjátok a rólatok készült össezs képet, hanem össze is gyűjthetitek a násznép rólatok késszült képeit!
LEGKEDVELTEBB

Esküvői

PARTI CSOMAG, 2 FOTÓSSAL
240 000 Forint
 • 2 FOTÓS DÍJA
 • Kreatív fotózás
 • Szertartások fotózását
 • Csoport és családi képek elkészítését
 • A teljes lakodalom megörökítése
 • Éjszakai fotózás átöltözést követően menyecskeruhában
 • Fotózás időkorlát nélkül, amíg hasznos képek születnek...
 • KIEMELKEDŐ ÉS IMÁDOTT PROGRAMLEHETŐSÉG
  Stúdió fotózás a lakodalom helyszínén, esküvői partikellékekkel,
  a képek azonnali nyomtatásával.
 • Helyszíni nyomtatási lehetőség, nem csak a greenboxos képekből, hanem az aznap készült legjobbakból is.
 • 200 kép helyszíni nyomtatása levelezőlap méretben
 • Útiköltség Bp. belterületén és Pest megyében
 • ÖSSZES KÉP ÁTADÁSA DIGITÁLISAN,
  TELJES FELBONTÁSBAN
 • 60 általatok választott fénykép utómunkája
 • Webes galéria biztosítása, ahol nem csak megoszthatjátok a rólatok készült össezs képet, hanem össze is gyűjthetitek a násznép rólatok késszült képeit!
2 FOTÓSSAL VÉGIG!

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK ÉS DÍJAK