Iskolai Állatbemutatók

Általános iskolákban tartott állatbemutatóink a 45 perces tanórákhoz vannak igazítva. A különleges élményen túl, nagy hangsúlyt fektetünk a gyerekek ismereteinek bővítésére is. Az állatbemutatók témáját, igény szerint évfolyamonként a gyerekek tananyagához igazítani és így valóban egy rendkívül interaktív módon egészítjük ki a tanórákon hallottakat. Az állatokról nem csak mesélünk, de minden felmerülő kérdést megválaszolunk, illetve minden állatunk kézhez szoktatott és kézbe vehető / simogatható.

Az előadó és állatai

Állatbemutatóinkat volt állatkerti munkatársunk Misi tartja, aki az állatok gazdija, gondozója és trénere egyszemélyben. Misit az állatkert gyakori látogatói már ismerhetik, hiszen éveken keresztül gondozta és trenírozta az ottani állatokat, illetve tartotta a Varázshegyben az állatos műsorok egy részét. Saját állatait is oly mértékben ismer, hogy a legapróbb rezdüléseikről is percekig tud érdekességeket mesélni. Egy bemutatón a tanulók 4-5 különböző állattal ismerkedhetnek ritka közelségből, amelyek kézhez szoktatottak, kézbe vehetőek vagy simogathatóak. Több mint 35 különböző fajtájú állat, 85 példányával rendelkezünk, az állatok listája ITT tekinthető meg. Igény esetén lehet jelezni, hogy melyik állatokat preferálnák az adott bemutatón, de a bemutatóban szereplő állatok kiválasztása mindig csak az adott napon dől el, figyelembe véve az állatok vedlési, étkezési, párzási szokásait és egyéb tényezőket.

Az előadások feltétele

Kültéri helyszínen akkor tartható az előadás, ha minimum 24 fok van, nem esik az eső és biztosított az árnyák legfőképpen az állatok részére. Az előadások hossza és jellege a csoport korosztályától függően változhat. Az előadónak, az állatok tárolójának és az aktuálisan bemutatott állatnak megfelelő méretű szabad hely álljon a rendelkezésére.

Az előadás díja

100 fő alatt 950.-Ft/gyermek, de minimum 55.000.-Ft 100 fő felett 800.- Ft/gyermek 200 fő felett 600.-Ft/gyermek Az árak az egy napra szervezett, egymást követő bemutatókra vonatkoznak.

Professzionális szolgáltatások
Egyéni igényeknek megfelelően!

Két egyforma megbízás nincs, így szolgáltatásainkat is minden esetben egyedileg alakítjuk ki, hogy a legtöbbet adhassuk. Vedd fel velünk a kapcsolatot, mondd el mit tervezel és nem csak egy pontos árajánlatot kapsz, hanem jótanácsokat is, az állatozást, fotózást vagy szervezést érintő kérdésekben. Az ajánlatkérésekre maximum 24 órán belül válaszolunk, de sok esetben ez mindössze pár órát jelent.

MI AZ A CÉGASSZISZTENCIA?

A CÉGASSZISZTENCIÁVAL EGY TELJES FOTÓ, GRAFIKAI ÉS MARKETING STÚDIÓ MUNKÁSSÁGÁT ÁLLÍTHATOD CÉGED SZOLGÁLATÁBA, MÁR HAVI 30.000.-Ft tól!

Olyan szolgáltatásokat foglal magában, mint az összes professzionális fotózást az üzleti portréktól a termékfotózásig, az egyedülálló rendezvény és promóciós szolgáltatásokat, a telephelyen berendezett fotóstúdió használatot, grafikai utómunkát, céges ruházat és repis ajándékok gyártása, dekormatricázást, weblap készítés és marketing szolgáltatások és további cége részére hasznos és kreatív kiegészítő szolgáltatásokat. Részletekért kattintson a cégasszisztencia megtekintésére!