Menu
ÁLLATBEMUTATÓ, előadó és az állatok

Állatbemutatóinkat volt állatkerti munkatársunk Misi tartja, aki az állatok gazdija, gondozója és trénere egyszemélyben. Misit az állatkert gyakori látogatóinak ismerős lehet, hiszen éveken keresztül gondozta és trenírozta az ottani állatokat, illetve tartotta a Varázshegyben az állatos műsorok jelentős részét. Saját állatait is oly mértékben ismer, hogy a legapróbb rezdüléseikről is percekig tud érdekességeket mesélni a gyerekek nyelvén. Egy bemutatón 3-5 különböző állattal ismerkedhetnek a gyerekek ritka közelségből, amelyek kézhez szoktatottak, kézbe vehetőek és simogathatóak. Több mint 35 különböző fajtájú állat, 85 példányával rendelkezünk, az állatok listája ITT tekinthető meg. Igény esetén lehet jelezni, hogy melyik állatokat preferálnák az adott bemutatón, de a bemutatóban szereplő állatok kiválasztása mindig csak az adott napon dől el, figyelembe véve az állatok vedlési, étkezési, párzási szokásait és egyéb tényezőket. Az óvodásoknak tartott előadások hosszát a korosztály és érdeklődés mértéke is nagyban befolyásolja, de javarészt 35-40 perc szokott lenni. Bemutatóink több év tapasztalata alapján, a korosztályoknak megfelelően van felépítve. Nagy figyelmet fektetünk arra is, hogy a kevésbé bátor gyerekek is élményekkel legyenek gazdagabbak, ezért a különleges állatok között mindig van valami “cukiság” is. Rendkívüli öröm számunkra, hogy állatbemutatóink olyan maradandó emléket és élményt nyújtanak a gyerekeknek, hogy a következő bemutatók alkalmával maguk idézik fel a korábbi előadáson hallottakat. Kiscsoportosok esetén még csak a legérdekesebb és legmegfogóbb érdekességeket meséljük el, összehasonlítjuk az állatokat és fokozott hangsúlyt kap az állatok érintése és simogatása. A nagycsoportosok pedig az állatok megtekintésén és kézbevételén túl már sokkal több érdekességre nyitottak, saját élményeikből táplálkozva, játszva tanulhatnak az állatvilág szépségéről és az állatok szeretetéről.

hogy LEsz ez INGYENes?

Szabad kapacitásunk függvényében, ingyenes, fotózással egybekötött állatbemutatók rendezését vállaljuk, minimum 4 csoportos óvodákban. A fotózással egybekötött ingyenes állatbemutatók tartalmilag nem térnek el a fotózás nélkülitől, mindössze a finanszírozása változik. A képekre vonatkozólag a szülőknek megrendelési kötelezettsége nincs, vállaljuk annak kockázatát, hogy a bemutató alkalmával tudunk-e annyi élményt, szép pillanat adni és megörökíteni a gyerekekről, hogy az elkészült képek szülők felé értékesítésével megtérüljön az előadás díja. További feltétel, hogy az ingyenes állatbemutatót megelőző 30 napban nem lehet az intézményben más szülők felé értékesített fotózás, illetve az intézmény vállalja a gyermekeknek készült állatbarát igazolványok átadását a bemutatót követően a szülők részére!

Gondtalan lebonyolítás!

Képek online BEMUTATÁSA, megrendelése és bankkártyás fizetés, hogy a pedagógusoknak semmilyen terhet ne jelentsen a fotózás!

Ismersz bonyolult, megterhelő és sok nehézséget okozó fotó rendelési procedúráját? Akkor a mi rendszerünket nagyon értékelni fogod! Nincsenek indexképek, a teljes lebonyolítás a képek megrendelésétől a kifizetésen át webes felületen történik, az óvoda pedagógusainak ingyenes fényképek, szerződésben vállaljuk a pontos szállítás, a képek megrendeléséből az ingyenes állatbemutatón kívül még szervezési díjat (jutalékot) is fizetünk.

Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Toggle tartalom
Toggle tartalom
Toggle tartalom
Toggle tartalom
SZOLGÁLTATÁSI Díjak

Ha valamelyik óvoda nem szeretne élni vagy nem jogosult az ingyenes fotózással egybekötött állatbemutatóra, akkor azt az alábbi díjakon igényelheti. Amennyiben egy óvoda megrendeli az ingyenes fotózással egybekötött állatbemutatót, de a szülők nem szeretnék, hogy gyermeküket fényképezzük, akkor az a gyermek a 950.-Ft-os díj ellenében vehet részt az előadáson. Az árak az egy napra szervezett, egymást követő előadásokra vonatkoznak.

100 fő alatt 950.- Ft/gyermek, de minimum 35.000.-Ft
100 fő felett 800.- Ft/gyermek
200 fő felett 600.-Ft/gyermek

Professzionális szolgáltatások
Egyéni igényeknek megfelelően!

Két egyforma megbízás nincs, így szolgáltatásainkat is minden esetben egyedileg alakítjuk ki, hogy a legtöbbet adhassuk. Vedd fel velünk a kapcsolatot, mondd el mit tervezel és nem csak egy pontos árajánlatot kapsz, hanem jótanácsokat is, az állatozást, fotózást vagy szervezést érintő kérdésekben. Az ajánlatkérésekre maximum 24 órán belül válaszolunk, de sok esetben ez mindössze pár órát jelent.

MI AZ A CÉGASSZISZTENCIA?

A CÉGASSZISZTENCIÁVAL EGY TELJES FOTÓ, GRAFIKAI ÉS MARKETING STÚDIÓ MUNKÁSSÁGÁT ÁLLÍTHATOD CÉGED SZOLGÁLATÁBA, MÁR HAVI 30.000.-Ft tól!

Olyan szolgáltatásokat foglal magában, mint az összes professzionális fotózást az üzleti portréktól a termékfotózásig, az egyedülálló rendezvény és promóciós szolgáltatásokat, a telephelyen berendezett fotóstúdió használatot, grafikai utómunkát, céges ruházat és repis ajándékok gyártása, dekormatricázást, weblap készítés és marketing szolgáltatások és további cége részére hasznos és kreatív kiegészítő szolgáltatásokat. Részletekért kattintson a cégasszisztencia megtekintésére!