ÁLLATBEMUTATÓ, előadó és az állatok

Állatbemutatóinkat volt állatkerti munkatársunk Misi tartja, aki az állatok gazdija, gondozója és trénere egyszemélyben. Misit az állatkert gyakori látogatóinak ismerős lehet, hiszen éveken keresztül gondozta és trenírozta az ottani állatokat, illetve tartotta a Varázshegyben az állatos műsorok jelentős részét. Saját állatait is oly mértékben ismer, hogy a legapróbb rezdüléseikről is percekig tud érdekességeket mesélni a gyerekek nyelvén. Egy bemutatón 3-5 különböző állattal ismerkedhetnek a gyerekek ritka közelségből, amelyek kézhez szoktatottak, kézbe vehetőek és simogathatóak. Több mint 35 különböző fajtájú állat, 85 példányával rendelkezünk, az állatok listája ITT tekinthető meg. Igény esetén lehet jelezni, hogy melyik állatokat preferálnák az adott bemutatón, de a bemutatóban szereplő állatok kiválasztása mindig csak az adott napon dől el, figyelembe véve az állatok vedlési, étkezési, párzási szokásait és egyéb tényezőket. Az óvodásoknak tartott előadások hosszát a korosztály és érdeklődés mértéke is nagyban befolyásolja, de javarészt 35-40 perc szokott lenni. Bemutatóink több év tapasztalata alapján, a korosztályoknak megfelelően van felépítve. Nagy figyelmet fektetünk arra is, hogy a kevésbé bátor gyerekek is élményekkel legyenek gazdagabbak, ezért a különleges állatok között mindig van valami “cukiság” is. Rendkívüli öröm számunkra, hogy állatbemutatóink olyan maradandó emléket és élményt nyújtanak a gyerekeknek, hogy a következő bemutatók alkalmával maguk idézik fel a korábbi előadáson hallottakat. Kiscsoportosok esetén még csak a legérdekesebb és legmegfogóbb érdekességeket meséljük el, összehasonlítjuk az állatokat és fokozott hangsúlyt kap az állatok érintése és simogatása. A nagycsoportosok pedig az állatok megtekintésén és kézbevételén túl már sokkal több érdekességre nyitottak, saját élményeikből táplálkozva, játszva tanulhatnak az állatvilág szépségéről és az állatok szeretetéről.

hogy LEsz ez INGYENes?

Szabad kapacitásunk függvényében, ingyenes, fotózással egybekötött állatbemutatók rendezését vállaljuk, minimum 4 csoportos óvodákban. A fotózással egybekötött ingyenes állatbemutatók tartalmilag nem térnek el a fotózás nélkülitől, mindössze a finanszírozása változik. A képekre vonatkozólag a szülőknek megrendelési kötelezettsége nincs, vállaljuk annak kockázatát, hogy a bemutató alkalmával tudunk-e annyi élményt, szép pillanat adni és megörökíteni a gyerekekről, hogy az elkészült képek szülők felé értékesítésével megtérüljön az előadás díja. További feltétel, hogy az ingyenes állatbemutatót megelőző 30 napban nem lehet az intézményben más szülők felé értékesített fotózás, illetve az intézmény vállalja a gyermekeknek készült állatbarát igazolványok átadását a bemutatót követően a szülők részére!

Gondtalan lebonyolítás!

Képek online BEMUTATÁSA, megrendelése és bankkártyás fizetés, hogy a pedagógusoknak semmilyen terhet ne jelentsen a fotózás!

Ismersz bonyolult, megterhelő és sok nehézséget okozó fotó rendelési procedúráját? Akkor a mi rendszerünket nagyon értékelni fogod! Nincsenek indexképek, a teljes lebonyolítás a képek megrendelésétől a kifizetésen át webes felületen történik, az óvoda pedagógusainak 2500.-Ft-ig ingyeneses megrendelés, szerződésben vállaljuk a pontos szállítást és lebonyolítást.

Az állatbemutató megrendezését és a fotózás teljes lebonyolítását szerződésben tisztázzuk és vállaljuk. A csoportok részére kis tájékoztató plakátokat küldünk, amin a szülők minden információt elolvashatnak. Minden fénykép megrendelésről névre szóló számlát állítunk ki, amit a szülők e-számla formájában e-mailben kapnak meg.

Az állatbemutatót megelőzően néhány perc alatt a helyszínt a fotózáshoz megfelelő világítással látjuk el. A gyermekeket félkörben rendezve ültetjük az előadó körül. A fotózás során, főként egyéni képeket készítünk, de vannak olyan állatok amit többen szoktak egyszerre fogni, ezért lehetőség szerint arra szoktuk kérni az óvónéniket, hogy a kis cimborákat lehetőség szerint egymás mellé ültessék. Az állatbemutató végeztével igény szerint állatos csoportképet készítünk. A bemutató után a felszerelés bontási ideje megegyezik az építési idővel, ami kevesebb mint 15 perc.

Az állatbemutatón készült képekhez való hozzáférést egy kis állatvédő igazolvány formájában kapják meg a szülők, amin tájékoztatást kapnak a megtekintés webcíméről és a megtekintéshez szükséges egyedi azonosítójukról. A weboldalon az azonosító megadását követően megtekinthető az összes olyan egyéni, közös és csoportkép ami az adott állatbemutató előadáson készült. A képekből tetszés szerint rendelhetőek papírképek, ajándéktárgyak illetve a legkedveltebb opció a fényképek digitális formátumban való megvásárlása.

A megrendelések online felületen való leadása, a weboldalon keresztül azonnal ki is fizethető PayPal-al, bankkártyával vagy banki átutalással.
Azok a szülők, akik nem tudják megoldani az online fizetést, azoknak a hagyományos borítékos készpénzes rendszert is biztosítani tudjuk, ha az adott intézmény ennek átvételét vállalni tudja. A szülőktől kizárólag zárt, rendelési számmal ellátott boríték vehető át, így nem kell sem az összeg helyességét ellenőrizni, sem visszajáróval foglalkozni… Tehát nagyon egyszerűen megy!

A fényképek megrendelésenként víztiszta fóliába csomagolva szállítjuk, így az azonosítás fényképek lévén igen egyszerű. A vásárlásról e-számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk a szülőknek. A szállítás az intézménybe ingyenes, de  választható a képek postai úton történő szállítása is külön díjak megfizetése mellett.

Hálásak vagyunk az óvoda dolgozóinak segítségéért! Mivel legtöbb esetben ők is legalább annyira élvezik az előadáokat és az állatok simogatását, illetve róluk is szoktunk fényképeket készíteni. Számukra a képek megrendelése díjtalan 2500.-Ft os összeghatárig.

Amennyiben valamelyik szülő nem szeretné, hogy gyermekéről fénykép készüljön, akkor az állatbemutatós alapdíj  (950.-Ft), előzetes megfizetése esetén vehet részt gyermeke az előadáson.

Néhány tájékoztató jellegű ár, a legkedveltebbek közül:

  • 9×13 as papírkép – 400.-Ft
  • 10×15 ös papírkép – 500.-Ft
  • 13×18 as papírkép – 600.-Ft
  • 10db fénykép letöltése teljes felbontásban 2900.-Ft
  • 15db fénykép letöltése teljes felbontásban 3900.-Ft
  • Fényképes dzsungeles bögre – 3200.-Ft

Az előadás, az állatok minden további nélkül fényképezhető, de mozgókép vagy hangfelvétel készítése az állatbemutatókról tilos. Továbbá nem megengedett a fotózás a gyermekek állatsimogatásánál és a csoportképek készítésénél, mert ebből igyekszünk finanszírozni az állatbemutató költségét. Megértésüket köszönjük!

SZOLGÁLTATÁSI Díjak

Ha valamelyik óvoda nem szeretne élni vagy nem jogosult az ingyenes fotózással egybekötött állatbemutatóra, akkor azt az alábbi díjakon igényelheti. Amennyiben egy óvoda megrendeli az ingyenes fotózással egybekötött állatbemutatót, de a szülők nem szeretnék, hogy gyermeküket fényképezzük, akkor az a gyermek a 950.-Ft-os díj ellenében vehet részt az előadáson. Az árak az egy napra szervezett, egymást követő előadásokra vonatkoznak.

100 fő alatt 950.- Ft/gyermek, de minimum 35.000.-Ft
100 fő felett 800.- Ft/gyermek
200 fő felett 600.-Ft/gyermek

Professzionális szolgáltatások
Egyéni igényeknek megfelelően!

Két egyforma megbízás nincs, így szolgáltatásainkat is minden esetben egyedileg alakítjuk ki, hogy a legtöbbet adhassuk. Vedd fel velünk a kapcsolatot, mondd el mit tervezel és nem csak egy pontos árajánlatot kapsz, hanem jótanácsokat is, az állatozást, fotózást vagy szervezést érintő kérdésekben. Az ajánlatkérésekre maximum 24 órán belül válaszolunk, de sok esetben ez mindössze pár órát jelent.