• Zoophoto
 • Promo
 • Ovodai
 • Konferencia
 • Iskolai
 • Greenboxrol
 • Fotozas Allatokkal
 • Eskuvoi
 • Ceges
 • Bemutatok
 • Allatkerti Greenbox
 • Allatkerti Videozas
Bölcsődei, óvodai és iskolai fotózások
Csoportképek fényképezése


Köszönjük érdeklődését fotózáunk iránt!

Bölcsődés, óvodák és iskolák részére nyujtunk kiemelkedő professzionális fotózást. Sok éves tapasztalatunknak és mint az ország egyik legnagyobb intézményeknek fotó szolgáltatást kínáló cégeként, rendkívűl kiforrott fotózási és feldolgozási technikával rendelkezünk. Mindezeknek köszönhetően igyekszünk minimálisra csökkenteni az intézmény dolgozóinak feladatát a fotózásokkal kapcsolatban. Rendkívüli kapacitásunknak köszönhetően akár egy 10 csoportos óvodát 1 délelőtt (3-4óra alatt) le tudunk fényképezni, minden gyermekről 15-20 egyéni fénykép elkészítésével. Iskolák esetében a napi maximum kapacitásunk 30 osztály teljes egyéni fotózása és a hozzá tarozó osztályképek. A helyszínen felállított mobil stúdiókban speciális zöld háttér előtt fényképezzük a gyermekeket és az elkészült képeket különböző stílusú hátterekkel látjuk el. Így a szülők nem különböző képkivágású néhány képet kapnak, hanem különböző háttérrel ellátott 15-20 különböző képből álló fotósorozatot. Az elkészült mintaképeket gyermekenként külön borítékba csomagoljuk és egy mutatós megrendelőlap kíséretében juttatjuk el. Kedvezményes csomagokat biztosítunk, megrednelőink hosszútávú elégedettségének megőrzése érdekében. Mentesíteni tudjuk az intézmények dolgozóit a megrendelések és pénzek beszedésektől, ez esetben megbeszélt napokon munkatársaink mobil online pénztárgéppel és számítógépekkel mennek ki az intézménybe, segítik és ellenőrzik a megrednelőlapok kitöltését, átveszik a megrendeléseket és azok ellenértékét. Az elkészült fényképeket, ajándéktárgyakat az átadáskor is csoportonként/osztályonként és gyermekenként is külön csomagoljuk, evvel minimálisra csökkentve az elkavarodás veszélyét. A szülők közvetlen ügyfélszolgálati telefonszámon érhetnek el minket, hogy ne az intézmény dolgozóihoz forduljanak fotózással kapcsolatos kérdéseikkel. A kiszállítást követően, bármilyen hiányt és reklamációt igyekszünk mihamarabb orvosolni és legtöbb esetben már a szülők címére postázzuk, a szállítási költségeket ez esetben cégünk vállalja.
Mindezen szolgáltatásaink, a professzionális technika ellenére is rendkívűl kedvező áron érhetőek el!

A teljesség igénye nélkül egyes fényképeink, termékeink ára:
9×13 – 400.-Ft; 10×15 – 500.-Ft; csoportkép 13×19-es – 500.-Ft
Kedvezményként minden 12db fénykép után 3db-ot ajándékba adunk!
4900.-Ft feletti megrendelés esetén, adott gyermekről készült összes egyéni felvétel CD-n INGYENES!

A teljes árlista megtekinthető a Tájékoztató szülőknek menüpontban.

Az intézmények és gyermekei részére biztosítani tudunk állatkerti meghívást/állatbemutatót/alapítványi támogatást/egyéb juttatásokat.
Bővebb tájékoztatónk és intézmények részére biztosított pontos ajánlataink bizalmas jellegűek, ezért kizárólag az intézmény vezetők és fotózást szervezők részére érhetőek el.
Evvel kapcsolatban keresse Tóbi Dániel stúdió vezetőt a 0670 386 2756 telefonszámon.

SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ OLDAL MEGTEKINTÉSETovábbi leírások, szülői tájékoztatók, fotózás menete, reklamáció kezelés, ügyfélszolgálat.      INGYENES ÁLLATKERTI MEGHÍVÓ ÓVODÁK ÉS ISKOLÁK RÉSZÉRETovábbi tudnivalók és bejelentkezés      INGYENES ÁLLATBEMUTATÓÁllatbemutatók szervezése óvodák és iskolák részére! További tudnivalók és bejelentkezés itt.
error: FIGYELEM

Az oldal tartalma védett!