• Zoophoto
 • Promo
 • Ovodai
 • Konferencia
 • Iskolai
 • Greenboxrol
 • Fotozas Allatokkal
 • Eskuvoi
 • Ceges
 • Bemutatok
 • Allatkerti Greenbox
 • Allatkerti Videozas

Mi nem egyszerűen csak fényképezünk,
hanem szórakozást, vidámságot és emléket adunk! 
Sokszor talán még önbizalmat is. 🙂


Komplex szolgáltatásanik – fotózástól a termékig:
Amennyiben komplex szolgáltatást keres, ami fotózással egyebekötött egyéb szolgáltatást jelent, akkor jó helyen jár! Ezen az oldalon olvashat azokról a fotózási lehetőségekről, amivel lenyűgözheti ügyfeleit, vendégeit és a kiállítások, rendezvények résztvevőit. Azon túl, hogy a legmodernebb eszközökkel fényképezünk és az adatok átvitele wifis eszközökkel rendkívül gyors, a fényképek feldolgozásában, bemutatásában is a legváltozatosabb szolgáltatásokat igyekszünk biztosítani megbízóinknak. Lehetőségekről röviden, melyet a későbbiekben részletezünk és az oldalunkon megtalálható online árkalkulátorral azonnali költségbecslést kap az árakról. A fényképezés pillanatától néhány másodperc alatt tudunk fényképeket nyomtatni professzionális ipari hőszublimációs nyomtatókkal és perceken belűl tudunk fényképes ajándéktárgyakat, formavágott képeket, levelezőlapokat, hűtőmágneseket készíteni. Ezekről és még egyéb komplex fényképezési szolgáltatásainkról a gombokat követően olvashat.


További szolgáltatásaink:
Rendezvényeken nyujtott szolgáltatásaink listája a legbővebb és legösszetettebb. 
Az átláthatóság érdekében kevésbé komplex fotószolgáltatásaink az alábbi külön oldalakon megtekinthetők.
RENDEZVÉNYFOTÓZÁSPartifotótól a konferenciák fotózásáig minden, amennyiben kizárólag fotósokra van szüksége.      GREENBOXOS FOTÓZÁSA greenboxos fényképezés fő profilunk, ezért mindenképpen külön kategóriát érdemel.      ESZKÖZSZETTEK KÖLCSÖNZÉSEFotónyomtató, ajándéktárgy készítő és formavágó rendszerek bérlése szakszemélyzettel fotózás nélkül.

 

 

  

Általános információk:
A rendezvényeken nyujtott komplex szolgáltatásaink mindig a megrendelő kívánságának megfelelően tervezzük, előzetesen kivitelezési terveket, grafikai és termék mintákat készítünk, hogy szolgáltatásunk és a végtermék egyaránt megfeleljen az elvárásoknak. A rendezvényt megelőző tervezési folyamatért költséget nem szoktunk felszámolni. Kiszolgálási kapacitásunk viszonylag nagy, akár csak terheltségünk. Ezért érdemes 3-4 hónappal a rendezvényt megelőzően felvenni a kapcsolatot, amennyiben igényt tart valamely szolgáltatásunkra. Szolgáltatásainkat minden esetben profi az alkalomnak megfelelő öltözetű szakszemélyzettel biztosítjuk az ország egész területén, igény esetén angol nyelvű kiszolgálással is.

  
Komplex szolgáltatásaink 

  Fotók készítése és feldolgoása:
Professzionális kiszolgálás érdekében DSLR fényképezőgépeket használunk legtöbb esetben nagy hatótávolságú WiFis markolattal. Így a képek áttöltése a feldolgozó egységre szinte azonnal megkezdődik és másodpercek elteltével már kivetítőn, monitoron, tableten tudjuk prezentálni. Nem csak gyors és praktikus, hanem látványos és lenyűgöző is tud lenni. A fényképek feldolgozását kollégáink az előzetes terveknek megfelelően elvégzik. Általános dolog a képek kerettel, emlékeztető sorral vagy logóval való ellátása. Természetesen a szerkesztési lehetőségeknek csak a képzelet szab határt, de minden esetben figyelembe kell venni a szerkestési időt és a kiszolgálni kívánt látogatók számát. Az elkészült képeket a helyszínről lehet továbbítani vagy megosztani, nyomtatni, rendkívűl tartós ajándéktárgyakra égetni, vagy látványos formavágott fényképek, képeslapok, hűtőmágnesek formájában átadni.

  
Fényképek nyomtatása a helyszínen:
Az elkészült képeket a helyszínen tudjuk nyomtatni, viszonylag kis helyigényű, professzionális, nagy kapacitású nyomtatókkal.
Kiemelkedő kapacitásunk: 540db kép / óra 10×15-ös méretben.
Választható nyomtatási méretek (centiméterben): 10×15, 13×18, 15×20, 15×23 és extra igény esetén 20×30
A fényképek hőszublimációs technológiával készülnek, ami teljes mértékben száraz eljárás. Így nincs száradási idő, sőt még rendkívől tartósak is, mert műanyag alapúak. Az elkészült képek árát, a mennyiség és kívánt méret nagy mértékben befolyásolja! Kérjen költségbecslést és tekintse meg árainkat az online árkalkulátorral!

   Ajándéktárgy készítés a helyszínen:
Ajándéktárgy készítési rendszerünkkel az alábbi fényképpel vagy felirattal ellátott egyedi termékek készíthetőek rövid idő alatt: fényképes bögre, kulcstartó, hűtőmágnes, egérpad, puzzle, nyakpánt, reklámtáska, autós napellenző, párnahuzat, fém névjegykártya tartó, állatnyakörv, poháralátét, korsó, sörnyitó, medál, sminktükör, csempe, fém oklevél és még sokminden más…
Az ajándéktárgyakat nem matricázzuk, hanem a színeket 180 C fokon égetjük a felületére. Így rendkívül tartós emléktárgyakká válhatnak, akár mindennapi használati tárgyként, akár az íróasztal, vitrin, polc elemeként. Az elkészítés anyagköltsége rendkívűl kedvező, az ajándéktárgyak darabára nettó 220-850Ft között mozog. Pontos, tételes árak az online árkalkulátorban!


Formavágott matricák, fényképek, levelezőlapok és hűtőmágnesek:
Lehetőséget kínálunk ezen termékek extravagáns formájú elkészítésére! Cég logójával megeggyező formájú fénykép, karácsonyfa alakú üdvözlőlap, ovális hűtőmágnes vagy egy pofás matrica. A legkedvezőbb áron a matricák érhetőek el, 35Ft-os nettó darabártól 5×5ös méretben. Vegye igénybe online árkalkulátorunkat és tájékozódjon pontos árainkról!


E-mailes adatbázis építés rendezvényeken:
Ezen szolgáltatásunk keretében, fotósaink a rendezvény helyszínét járva fényképekért cserébe a látogatókat kérik meg regisztrációs lap vagy kérdőív kitöltésére. A fényképeket a helyszínről vagy utólagosan továbbítjuk válogatást és szerkesztést (pl.:logózást) követően. Kizárólag olyan adatgyűlytést folytatunk, ami megfelel a törvényi szabályozásoknak! Az adatokat feldolgozzuk, a megrendelő számára átadjuk táblázatban vagy a kívánt formában, majd saját szerverünkről és tároló eszközeinkről töröljük. További információk és árak az online árkalkulátorunkban tekinthetőek meg.


 Árainkat nem titkoljuk, vegye igénybe online árkalkulátorunkat!Rendezvényen biztosított szolgáltatásaink, fotózástól a kész képek vagy ajándéktárgyak készítéséig. 

 

 

Köszönjük a bizalmat eddigi közvetlen és közvetett ügyfeleinknek, megbízóinknak és partnereinknek:
(A teljesség igénye nélkül.)

error: FIGYELEM

Az oldal tartalma védett!