• Zoophoto
 • Promo
 • Ovodai
 • Konferencia
 • Iskolai
 • Greenboxrol
 • Fotozas Allatokkal
 • Eskuvoi
 • Ceges
 • Bemutatok
 • Allatkerti Greenbox
 • Allatkerti Videozas

Esküvői és egyéb kiemelt családi rendezvények fotózása a legbizalmasabb munkáink közé tertoznak.

Bizalmas, mert egy család legfontosabb, legbensőségesebb pillanatait kell megörökíteni. Bizalmas, mert észrevétlenűl kell részese lenni minden fontos pillanatnak. Bizalmas, mert érzéseket kell megörökíteni, megindítani, visszaadni fényképeken. Fényképeken, amiket nap mint nap lát és készít az ember, de erről a napról valami különlegest, valami sokkal szebbet szeretne. Amikor valaki a mindennapinál többre, szebbre és kreatívabbra vágyik, ami nem csak egy kép, hanem visszaadja a pillanat örömét, boldogságát, szépségét ekkor kell, hogy profira bízza a fényképezést. Olyan profira, akinek fotózási stílusában megtalálja a számára szépet és azonosulni tud stílusával.

 

 

 

Így dolgozunk, így zajlik egy átlagos esküvői fotózás menete:
Egy átlagos és sztenderd, ami esküvőre sosem igaz 🙂 


Amennyiben a menyasszony nem ragaszkodik ahhoz, hogy választottja a szertartáson vagy a kikéréskor pillantsa meg először esküvői ruhában, akkor azt szoktuk ajánlani, hogy a kreatív fotózással indítsuk el e szép napot. Ennek előnye tapasztalataink szerint, hogy az ifjú pár ilyenkor még frissebb, a smink és a haj ekkor a legtökéletesebb, a ruha és a kiegészítők még makulátlanok, a menyasszonyi csokor üde és a vendégek nincsenek várakoztatva. A kreatív fotózás általában bő 1 óra szokott lenni, természetesen az igények szerint ettől eltérhetünk. A fotózáshoz olyan helyszínt célszerű választani, ahol viszonylag kis területen változatos környezetben tudjuk elkészíteni a legszebb és legkülönlegesebb és legváltozatosabb stílusú képeket. A fotózásba a koszorúslányok is bevonhatók.
A templomi és polgári szertartások alatt törekszünk a legdiszkrétebb fotózásra,előre egyeztetünk az atyával illetve anyakönyvvezetővel. A hely lehetőségeit kihasználva törekszünk a legkreatívabb és legszebb nézőpontok megtalálására. Természetesen ismerjük a teljes szertartások menetét, így könnyen kiválasztjuk a legmegfelelőbb pozíciókat a felvételkészítéshez és nem zavarjuk a szertartás menetét fölöslegesen. Igyekszünk a lehető legmagasabb együttműködésre videós kollégáinkkal. A főbb pillanatokról gyors sorozatfelvétel üzemmódban készülnek a képek, így elkerüljük a bepislantós képeket. A legtöbb kép természetesen az ifjú párról és a szertartás menetéről készül, de nem maradnak le az örömszülők és a vendégek sem a képekről.  

A szertartások után kerül sor általában a csoportképek fényképezésére. Ezek a képek követelik talán a legnagyobb odafigyelést és koncentrációt, mivel általában 100 fő feletti vendégsereget kell koordinálni. Itt is próbálunk változatosságot és egyediséget vinni a felvételekbe, speciális objektívekkel és a legkülönbözőbb beállításokkal.

A legtöbb felvétel a vacsorán, lakodalomban készül, itt mindenki és minden fontos pillanat megörökítődik. A kisebb csoportképek/asztalképek vacsora előtt kerülnek rögzítésre amikor még teljes pompában díszeleg a terem. A menyasszonytánc vagy menyecsketáncnál az összes menyasszonnyal táncoló vendégről készül felvétel. A lakodalmi képsorozat jól visszaadja a felejthetetlen este hangulatát és tükrözi annak stílusát. A fotózás legalább a menyecsketánc végéig tart, vagy ameddig az események megkívánják.

A nap folyamán több nagyfelbontású digitális tükörreflexes kamerával dolgozunk annak érdekében, hogy a legprofesszionálisabb és legszínvonalasabb képek készüljenek. A több gépnek köszönhetően párhuzamosan tudunk közeli felvételeket készíteni a tőlünk távolabb eső pillanatokról anélkül, hogy annak hangulatát megzavarnánk és fényképezhetjük a mellettünk zajló eseményeket is. A több gép használata minimálisra csökkenti a technika kiszámíthatatlanságát. Összesen 1500-2000 felvétel készül, ami az esküvő utáni napokban DVD-n kerül átadásra, teljes felbontásban! A pár illetve az örömszülők ebből tudják kiválasztani, hogy melyik képeket szeretnék viszontlátni papírkép illetve fotókönyv formájában.


Számunkra fontos a kiváló referencia!
Mivel az összes felvétel teljes felbontásban kerül átadásra, így Önök is tudnának előhivatni képeket bármelyik digitális laborban, mi mégis azt kérnénk, hogy az utánrendelést is mi készíthessük! Másokkal ellentétben nálunk nincsenek utánrendelési felárak esküvői fényképeknél. A fényképek ne legyenek azért gyengébb minőségűek, helytelen színűek, rosszul laboráltak mert az olcsóbb. Éppen ezért vállaljuk kidolgozási áron a képek elkészítését, mert így láthatják viszont a legjobb minőséget és számunkra ez a referencia.

Esküvői beállítótt fényképezés

 

Mire érdemes odafigyelni, fotós választásakor:

 • Referenciájában ne csak válogatott képeket nézzünk, hanem komplett teljes esküvői sorozatot is.

 • Nézzük meg a képek mennyire részlet gazdagok, ezalatt értem pl.: menyasszonyi ruha fehér csipkéi, ráncolatai és a vőlegény ruhájának fekete részletei!

 • Megkapjuk-e a felvételeket eredeti felbontásban és nem lekicsinyítve!

 • Érdemes rákérdezni milyen öltözetben van jelen az eseményen a fotós, vagy legalábbis megemlíteni az elvárásokat!  

 • Hivatásos vagy „hobbi” munkatárs???  
  Érdemes végiggondolni, hogy életünk egyik legfontosabb eseményét kire bízzuk, évek multán milyen képeket kívánunk viszontlátni.  

 • Fontos, hogy számunkra a fotós szimpatikus, megnyerő legyen, hogy előtte felszabadultan tudjunk viselkedni

 • Mit kapunk a megbeszél árért és az utólagosan plusz rendelések milyen áron kerülnek majd átadásra

error: FIGYELEM

Az oldal tartalma védett!