• Zoophoto
 • Promo
 • Ovodai
 • Konferencia
 • Iskolai
 • Greenboxrol
 • Fotozas Allatokkal
 • Eskuvoi
 • Ceges
 • Bemutatok
 • Allatkerti Greenbox
 • Allatkerti Videozas

Bérelhető eszközszettek, szakszemélyzettel, kaució és foglalói díj nélkül!

Ezen szolgáltatásaink főként kollégáinknak és olyan cégeknek ajánljuk, akik rendelkeznek fotóssal és egy kitelepülésre vagy rendezvényre különleges szolgáltatáshoz szeretnének eszközparkot bérelni a hozzá tartozó, rendszer üzemeltetését végző személyzettel. Olyam speciális nagy teljesítményű profi eszközök bérlését biztosítjuk mint például WiFi-s fényképezőgépek az azonnali bemutatáshoz, ipari fotónyomtatók, ajándéktárgy készítő rendszerek, formavágott hűtőmágnes és matrica készítő rendszer és mindezt kitelepülve az Önök által meghatározott területre akár áram nélkül is a puszta közepén! Eszközbérleti Minden esetben kizárólag kezelő személyzettel! 

 

ESZKÖZSZETTEK:

MOBIL FOTÓSTÚDIÓK
A stúdiószett tartalma a kívánt mennyiségű stúdiólámpa (1-3db) és fényformáló, vaku- és háttértartó rendszer, infra kioldó egységek, igény esetén háttér. A stúdió bérleti ára telepítéssel és igény esetén technikai asszisztenciával együtt napi 20.000.-Ft, de nem tartalmazza a fotós költségét. 4db mobil stúdiószettel rendelkezünk, így akár több stúdió működtetését is biztosítani tudjuk párhuzamosan.

 

PROFESSZIONÁLIS HŐSZUBLIMÁCIÓS NYOMTATÓK
Lehetőség van külső helyszíni nyomtatásra, professzionális hőszublimációs nyomtatók bérlésére, teljes számítástechnikai installációval. A hőszublimációs nyomtatás teljesen vegyszer és tintamentes, műanyag alapú nyomtatás és a műanyag technológia miatt rendkívűl strapabíró és tartós az elkészült fénykép. 

Nyomtatható méretek és sebességek: 10×15 – 20sec , 13×18 – 31sec, 15×20 – 35sec, 15×23 – 31sec
Maximális kapacitásunk, több rendszer együttes igénybevétele esetén levelezőlap méretben 540kép óránként!
A nyomtatók minden esetben számítógéppel és kezelő személyzettel együttesen bérelhető! Ön csak odaadja a nyomtni kívánt képet, igények szerint szerkesztjük és nyomtatjuk a helyszínen azonnal. A nyomtató napi bérleti díja nem tartalmazza a nyomtató anyagköltségét, ennek összegéről a következő sorokban tájékozódhat.
1db nyomtató szett napi bérleti díja (10órás kitelepüléssel): 40.000.-Ft
Különböző méretű képek biztosításához több nyomtató bérlése szükséges.


Nyomtatás áram nélkül? Nekünk nem probléma! Tekintse meg a
PhotoBox menüpontunkat!

 

  

 AJÁNDÉKTÁRGY KÉSZÍTŐ RENDSZER
Az ajándéktárgyak speciális színégetési technológiával készülnek180 fokon, elkészülési idejük legalább 5 perc. Az egyedi festék és égetés jellegzetes szaggal jár, ezért ezek készítésére külön hely biztosítása szükséges a rendezvénytermen kívül vagy nagyobb belmagasságú és jól szellőztetett rendezvénycsarnok.
A rendszer elemei: számítógép, nyomtató, vágógép, színégető berendezés és asztal.
Elkészülési idő: Legalább 5 perc, de némely termékekből párhuzamosan több is készíthető.
Óránkénti kapacitás: A terméklistában megtalálható, teljes kihasználtság eléréséhez több fotós szükséges és megfelelő létszámú vendég/látogató.
Szükséges minimum helyigény: 80x150asztal és egy oldali megközelítése
Az ajándéktárgy készítő rendszer napidíja (10óra), szerkesztő és kezelő személyzettel (2-4fő): 50.000.-Ft.
Az ajándéktárgyak darabára a lent található táblázatban olvashat és a napidíjon felül fizetendő. Az árak tájékoztató jellegűek és előfordulhat nagyobb mennyiség esetleges készlethiány, ezért célszerű ezen igényeket mihamarabb jelezni!

 

 Kizárólag szakszemélyzettel bérelhető, munkatársaink a helyszínen szerkesztik is a grafikákat igények szerint. Az eszközpark ára személyzettel napi 90.000.-Ft Az ár nem tartalmazza a felhasznált anyagmennyiséget, melyről bővebb információt a következő rubrikákban találhat.

 

FORMAVÁGÓ RENDSZER
Egyedi, kreatív és személyre szóló promóciós és üzleti ajándékok, matricák, hűtőmágnesek, formavágott fényképek formályában. Az ajándékok lehetnek fotózással egyebkötve fényképpel ellátottak vagy szimplán csak névvel, felirattal. 
A rendszer tartalma: nyomtató, számítógép és a formavágó gép.

 

ÁRAINKAT NEM TITKOLJUK, VEGYE IGÉNYBE ONLINE ÁRKALKULÁTORUNKAT!

error: FIGYELEM

Az oldal tartalma védett!