Rendezvényeken

Rendezvényen nyújtott szolgáltatásainkat olyan cégeknek, rendezvény szervezőknek és ügynökségeknek ajánljuk, akik nem elégszenek meg a hagyományossal. Szeretnének különlegeset, valami azonnalit és emlékezeteset nyújtani vendégeik, látogatóik számára. Mindezekben a klasszikus és greenboxos fotózásokon túl olyan egyedi szolgáltatásokat tudunk nyújtani a helyszínen, mint a formavágott matricák, képek, képeslapok és hűtőmágnesek készítése, fotókidolgozás akár nagy mennyiségben 6.3sec/kép (540/óra), ajándéktárgyak készítése a bögrétől az állatok nyakörvéig.
A szolgáltatásaink lényeg, hogy a kedves látogatók és vendégek egy olyan egyedi emléket vigyenek haza, ami életterük mindennapi részét képezheti és ha csak tudat alatt is, de örömmel gondolhasson vissza az adott eseményre vagy rendezvényre, cégre és az ott kapott emlékre. Ezen szolgáltatásainkról az alábbiakban részletesebben olvashat.

 

Mi nem egyszerűen csak fényképezünk,
adunk!

Komplex szolgáltatásaink – fotózástól a termékig:
Amennyiben komplex szolgáltatást keres, ami fotózással egybekötött egyéb szolgáltatást jelent, akkor jó helyen jár! Ezen az oldalon olvashat azokról a fotózási lehetőségekről, amivel lenyűgözheti ügyfeleit, vendégeit és a kiállítások, rendezvények résztvevőit. Azon túl, hogy a legmodernebb eszközökkel fényképezünk és az adatok átvitele wifis eszközökkel rendkívül gyors, a fényképek feldolgozásában, bemutatásában is a legváltozatosabb szolgáltatásokat igyekszünk biztosítani megbízóinknak. Lehetőségekről röviden, melyet a későbbiekben részletezünk és az oldalunkon megtalálható online árkalkulátorral azonnali költségbecslést kap az árakról. A fényképezés pillanatától néhány másodperc alatt tudunk fényképeket nyomtatni professzionális ipari hőszublimációs nyomtatókkal és perceken belül tudunk fényképes ajándéktárgyakat, formavágott képeket, levelezőlapokat, hűtőmágneseket készíteni. Ezekről és még egyéb komplex fényképezési szolgáltatásainkról a gombokat követően olvashat.

További szolgáltatásaink:
Rendezvényeken nyújtott szolgáltatásaink listája a legbővebb és legösszetettebb. 

 

 

Általános információk:
A rendezvényeken nyújtott komplex szolgáltatásaink mindig a megrendelő kívánságának megfelelően tervezzük, előzetesen kivitelezési terveket, grafikai és termék mintákat készítünk, hogy szolgáltatásunk és a végtermék egyaránt megfeleljen az elvárásoknak. A rendezvényt megelőző tervezési folyamatért költséget nem szoktunk felszámolni. Kiszolgálási kapacitásunk viszonylag nagy, akár csak terheltségünk. Ezért érdemes 3-4 hónappal a rendezvényt megelőzően felvenni a kapcsolatot, amennyiben igényt tart valamely szolgáltatásunkra. Szolgáltatásainkat minden esetben profi az alkalomnak megfelelő öltözetű szakszemélyzettel biztosítjuk az ország egész területén, igény esetén angol nyelvű kiszolgálással is.

 

Komplex szolgáltatásaink 

  Fotók készítése és feldolgozása:
Professzionális kiszolgálás érdekében DSLR fényképezőgépeket használunk legtöbb esetben nagy hatótávolságú WiFis markolattal. Így a képek áttöltése a feldolgozó egységre szinte azonnal megkezdődik és másodpercek elteltével már kivetítőn, monitoron, tableten tudjuk prezentálni. Nem csak gyors és praktikus, hanem látványos és lenyűgöző is tud lenni. A fényképek feldolgozását kollégáink az előzetes terveknek megfelelően elvégzik. Általános dolog a képek kerettel, emlékeztető sorral vagy logóval való ellátása. Természetesen a szerkesztési lehetőségeknek csak a képzelet szab határt, de minden esetben figyelembe kell venni a szerkesztési időt és a kiszolgálni kívánt látogatók számát. Az elkészült képeket a helyszínről lehet továbbítani vagy megosztani, nyomtatni, rendkívül tartós ajándéktárgyakra égetni, vagy látványos formavágott fényképek, képeslapok, hűtőmágnesek formájában átadni.

Fényképek nyomtatása a helyszínen:
Az elkészült képeket a helyszínen tudjuk nyomtatni, viszonylag kis helyigényű, professzionális, nagy kapacitású nyomtatókkal.
Kiemelkedő kapacitásunk: 540db kép / óra 10×15-ös méretben.
Választható nyomtatási méretek (centiméterben): 10×15, 13×18, 15×20, 15×23 és extra igény esetén 20×30
A fényképek hőszublimációs technológiával készülnek, ami teljes mértékben száraz eljárás. Így nincs száradási idő, sőt még rendkívül tartósak is, mert műanyag alapúak. Az elkészült képek árát, a mennyiség és kívánt méret nagy mértékben befolyásolja! Kérjen költségbecslést és tekintse meg árainkat az online árkalkulátorral!

 

Ajándéktárgy készítés a helyszínen:

Ajándéktárgy készítési rendszerünkkel az alábbi fényképpel vagy felirattal ellátott egyedi termékek készíthetőek rövid idő alatt: fényképes bögre, kulcstartó, hűtőmágnes, egérpad, puzzle, nyakpánt, reklámtáska, autós napellenző, párnahuzat, fém névjegykártya tartó, állatnyakörv, poháralátét, korsó, sörnyitó, medál, sminktükör, csempe, fém oklevél és még sok más…
Az ajándéktárgyakat nem matricázzuk, hanem a színeket 180 C fokon égetjük a felületére. Így rendkívül tartós emléktárgyakká válhatnak, akár mindennapi használati tárgyként, akár az íróasztal, vitrin, polc elemeként. Az elkészítés anyagköltsége rendkívül kedvező, az ajándéktárgyak darabára nettó 220-850Ft között mozog. Pontos, tételes árak az online árkalkulátorban!

Formavágott matricák, fényképek, levelezőlapok és hűtőmágnesek:
Lehetőséget kínálunk ezen termékek extravagáns formájú elkészítésére! Cég logójával megegyező formájú fénykép, karácsonyfa alakú üdvözlőlap, ovális hűtőmágnes vagy egy pofás matrica. A legkedvezőbb áron a matricák érhetőek el, 35Ft-os nettó darabártól 5×5ös méretben. Vegye igénybe online árkalkulátorunkat és tájékozódjon pontos árainkról!

E-mailes adatbázis építés rendezvényeken:
Ezen szolgáltatásunk keretében, fotósaink a rendezvény helyszínét járva fényképekért cserébe a látogatókat kérik meg regisztrációs lap vagy kérdőív kitöltésére. A fényképeket a helyszínről vagy utólagosan továbbítjuk válogatást és szerkesztést (pl.:logózást) követően. Kizárólag olyan adatgyűjtést folytatunk, ami megfelel a törvényi szabályozásoknak! Az adatokat feldolgozzuk, a megrendelő számára átadjuk táblázatban vagy a kívánt formában, majd saját szerverünkről és tároló eszközeinkről töröljük. További információk és árak az online árkalkulátorunkban tekinthetőek meg.

 

 

 

Köszönjük a bizalmat eddigi közvetlen és közvetett ügyfeleinknek, megbízóinknak és partnereinknek:
(A teljesség igénye nélkül.)

Eszközbérlés fotósoknak

 

Bérelhető eszközszettek, szakszemélyzettel, kaució és foglalói díj nélkül!

Ezen szolgáltatásaink főként kollégáinknak és olyan cégeknek ajánljuk, akik rendelkeznek fotóssal és egy kitelepülésre vagy rendezvényre különleges szolgáltatáshoz szeretnének eszközparkot bérelni a hozzá tartozó, rendszer üzemeltetését végző személyzettel. Olyam speciális nagy teljesítményű profi eszközök bérlését biztosítjuk mint például WiFi-s fényképezőgépek az azonnali bemutatáshoz, ipari fotónyomtatók, ajándéktárgy készítő rendszerek, formavágott hűtőmágnes és matrica készítő rendszer és mindezt kitelepülve az Önök által meghatározott területre akár áram nélkül is a puszta közepén! Eszközbérleti Minden esetben kizárólag kezelő személyzettel! 

 

ESZKÖZSZETTEK:

MOBIL FOTÓSTÚDIÓK
A stúdiószett tartalma a kívánt mennyiségű stúdiólámpa (1-3db) és fényformáló, vaku- és háttértartó rendszer, infra kioldó egységek, igény esetén háttér. A stúdió bérleti ára telepítéssel és igény esetén technikai asszisztenciával együtt napi 20.000.-Ft, de nem tartalmazza a fotós költségét. 4db mobil stúdiószettel rendelkezünk, így akár több stúdió működtetését is biztosítani tudjuk párhuzamosan.

 

PROFESSZIONÁLIS HŐSZUBLIMÁCIÓS NYOMTATÓK
Lehetőség van külső helyszíni nyomtatásra, professzionális hőszublimációs nyomtatók bérlésére, teljes számítástechnikai installációval. A hőszublimációs nyomtatás teljesen vegyszer és tintamentes, műanyag alapú nyomtatás és a műanyag technológia miatt rendkívűl strapabíró és tartós az elkészült fénykép. 

Nyomtatható méretek és sebességek: 10×15 – 20sec , 13×18 – 31sec, 15×20 – 35sec, 15×23 – 31sec
Maximális kapacitásunk, több rendszer együttes igénybevétele esetén levelezőlap méretben 540kép óránként!
A nyomtatók minden esetben számítógéppel és kezelő személyzettel együttesen bérelhető! Ön csak odaadja a nyomtni kívánt képet, igények szerint szerkesztjük és nyomtatjuk a helyszínen azonnal. A nyomtató napi bérleti díja nem tartalmazza a nyomtató anyagköltségét, ennek összegéről a következő sorokban tájékozódhat.
1db nyomtató szett napi bérleti díja (10órás kitelepüléssel): 40.000.-Ft
Különböző méretű képek biztosításához több nyomtató bérlése szükséges.


 

 AJÁNDÉKTÁRGY KÉSZÍTŐ RENDSZER
Az ajándéktárgyak speciális színégetési technológiával készülnek180 fokon, elkészülési idejük legalább 5 perc. Az egyedi festék és égetés jellegzetes szaggal jár, ezért ezek készítésére külön hely biztosítása szükséges a rendezvénytermen kívül vagy nagyobb belmagasságú és jól szellőztetett rendezvénycsarnok.
A rendszer elemei: számítógép, nyomtató, vágógép, színégető berendezés és asztal.
Elkészülési idő: Legalább 5 perc, de némely termékekből párhuzamosan több is készíthető.
Óránkénti kapacitás: A terméklistában megtalálható, teljes kihasználtság eléréséhez több fotós szükséges és megfelelő létszámú vendég/látogató.
Szükséges minimum helyigény: 80x150asztal és egy oldali megközelítése
Az ajándéktárgy készítő rendszer napidíja (10óra), szerkesztő és kezelő személyzettel (2-4fő): 50.000.-Ft.
Az ajándéktárgyak darabára a lent található táblázatban olvashat és a napidíjon felül fizetendő. Az árak tájékoztató jellegűek és előfordulhat nagyobb mennyiség esetleges készlethiány, ezért célszerű ezen igényeket mihamarabb jelezni!

 

 Kizárólag szakszemélyzettel bérelhető, munkatársaink a helyszínen szerkesztik is a grafikákat igények szerint. Az eszközpark ára személyzettel napi 90.000.-Ft Az ár nem tartalmazza a felhasznált anyagmennyiséget, melyről bővebb információt a következő rubrikákban találhat.

 

Fotózás GreenBox technikával

Mi tudjuk igazán mi az a GreenBoxos fotózás!
Tudjuk, mert minden nap ezt csináljuk, 
vendégeink részére pedig örömteli pillanatokat szerezünk és emlékeket adunk!

Fotózás avval vagy azzal akivel csak elképzeli és ahol csak szeretné… 
Legyen az Madonnától Pikachuig akérki, földön, égen, vagy a mozivásznon. 
Ön kitalálja, mi megtervezzük és vendégeit lenyűgözzük! 

 

De hogy mi is az a greenboxos fotózás? A technikai mai napra rendkívűl kiforrott és már nem csak a magas költségvetésű hollywoodi filmes produkciók és tv stúdiók tudják használni. Ezen technika felhasznásával készül a legtöbb híradó, időjárás jelentés és megannyi interaktív magazinműsor is. Az egész lényege rendkívűl egyszerű, szereplőnkről készült felvételt egy homogén speciális szín (zöld vagy kék) előtt megörökítjük, majd digitálisan kiragadjuk és átültetjük egy általunk kreáltba. Ennek egyszerűsége a valóságban ennél sokkal összetettebb, mert a világítás technikától a megfelelő nézőponton át, a különböző szempontok szerinti modell beállításokon keresztűl rendkívűl összetett és itt a technikai kivágást még nem is említettük. Több éve használjuk mi is ezt a technikát, mindennapi szinten és szerzünk vele vicces és emlékezetes pillanatokat vendégeink részére. Greenboxos szolgáltatásink igénybevehetők rendezvényeken, melyekről a sztenderd fényképeken túl, azonnal akár formavágott termékeket és ajándéktárgyakat is tudunk készíteni. Ezen komplex szolgáltatásaink már nem csak elérhetőek, de abszolút megfizethetővé is tettük, bizonyos technikai folyamatok leegyszerüsítésével.